2016-01-17 18:07:13
Φωτογραφία για ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (το αργότερο) θα έχει κάνει γνωστή η Μπαρτσελόνα την απόφασή της για τον Κώστα Παπανικολάου.

Λίγες ώρες υπομονής πρέπει να κάνουμε ακόμα για να διαπιστωθεί αν ο Κώστας Παπανικολάου θα επιστρέψει τελικά στον Θρύλο.

Οι «μπλαουγκράνα» παρέλαβαν  το προσύμφωνο των ερυθρόλευκων με τον 25χρονο φόργουορντ και έχουν προθεσμία μιας εβδομάδας να καταθέσουν ισόποση προσφορά προκειμένου να τον κρατήσουν στις τάξεις τους. Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν θα εξαντλήσουν αυτή τη διορία, καθώς φέρονται να είπαν στον Ολυμπιακό πως θα απαντήσουν μέχρι το βράδυ της Δευτέρας το αργότερο, ενώ σε λίγη ώρα (18:30 ώρα Ελλάδας) ξεκινά η συνεδρίαση για διάφορα θέματα της ομάδας, μέσα στο οποία είναι και το θέμα Παπανικολάου, επομένως κανείς δεν μπορεί ν'αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχουμε νεώτερα ακόμα και απόψε!

Τα ενδεχόμενα όπως έχουμε πει αρκετές φορές, είναι δύο: Είτε θα προσφέρουν στον «Παπ» το ίδιο συμβόλαιο με αυτό του Ολυμπιακού και θα τον κρατήσουν στις τάξεις τους, είτε δεν θα ματσάρουν την πρόταση των ερυθρόλευκων και θα του επιτρέψουν να μετακομίσει στον Πειραιά.


Φαίνεται πως παρά τα σχετικά δημοσιεύματα, δεν υπάρχει ζήτημα για εναλλακτικά σενάρια, όπως με την ισοφάριση της προσφοράς του Ολυμπιακού και την επιδίωξη να πάρουν χρήματα από τους πρωταθλητές Ελλάδας για την αγορά του παίκτη, είτε με μια άτυπη ανταλλαγή με τον Στράτο Περπέρογλου (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και ο Παπανικολάου μετά από δυόμισι χρόνια θα γυρίσει στην ομάδα που... εκτόξευσε την καριέρα του και στο Λιμάνι της καρδιάς του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ