2016-01-17 18:23:29
Φωτογραφία για «ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ... ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Σύνθημα... νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό έδωσε ο Κώστας Μενδρινός εν όψει του αυριανού (18/1, 19:30) αγώνα του Πλατανιά με τους ερυθρόλευκους στα Περιβόλια, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο μέσος των Χανιωτών και πρώην του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και σοβαρή, για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που τής αναλογούν.

«Πηγαίνουμε να κερδίσουμε, αυτό δεν το συζητώ. Αυτό ισχύει για όλα τα παιχνίδια. Ωστόσο, για να είμαστε ρεαλιστές, γνωρίζοντας τον βαθμό δυσκολίας, ό,τι μπορέσουμε να πάρουμε, ισοπαλία ή ακόμη και να χάσουμε παίζοντας καλά και δείχνοντας τα… δόντια μας απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο, θα είναι θετικό. Θα πάμε να παίξουμε καλά, να δείξουμε καλή εικόνα, όπως έχουμε κάνει ως τώρα. Από εκεί και πέρα, θα γίνει αυτό που θέλει ο Θεός.

Η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι μεγάλη. Είναι μερικοί παίκτες οι οποίοι ξεχωρίζουν. Ως γενική εικόνα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι… κακή ομάδα. Ισα-ισα! Είναι ένα πολύ καλό σύνολο, που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα», είπε χαρακτηριστικά στη NOVA.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ