2016-01-17 23:51:05
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Ο Ολυμπιακός ψάχνει στα Χανιά τη Δευτέρα το 18 στα 18 στο πρωτάθλημα με τον Μάρκο Σίλβα να ετοιμάζει ένα επιθετικό σχήμα για να μπορέσει να φτάσει στον στόχο του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει προσοχή και συγκέντρωση από όλους τους παίκτες του, καθώς θεωρεί πως ο Πλατανιάς διαθέτει μια αξιόμαχη και επικίνδυνη ομάδα για αυτό και θα επιδιώξει από την αρχή του αγώνα να τον πιέσει και να ψάξει ένα γρήγορο γκολ που θα κάνει την υπόθεση... νίκη πιο εύκολη.

Ο Σίλβα μπορεί στην προπόνηση της Κυριακής να μην έδειξε ξεκάθαρα τα πλάνα του για το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην ομάδα της Κρήτης, όμως οι περισσότερες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα στηριχθεί στον άξονα στη δυναμική του Τσόρι κρατώντας στον πάγκο τον Φορτούνη. ενώ ως παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τον Καμπιάσο. Στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μποτία εμφανίζεται ως φαβορί ο Σιόβας, αν και ο Έλληνας αμυντικός χτύπησε κατά την διάρκεια του προγράμματος με αποτέλεσμα να μην είναι βέβαιη η συμμετοχή του, με τον Ντα Κόστα να είναι αυτός που θα πάρει την θέση του αν ο Σιόβας δεν τα καταφέρει. Φυσικά το ότι ο Σίλβα πήρε τον Έλληνα στόπερ στην αποστολή δείχνει πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό.

Από εκεί και πέρα, Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού θα συμπληρώσουν τις θέσεις στην άμυνα ενώ στην επίθεση εκτός του Ιντέγε που θα είναι στην κορυφή θα παίξουν στα άκρα οι Πάρντο, Ντουρμάζ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ