2016-01-18 19:22:12
Φωτογραφία για Αρχισυντάκτρια στη HuffPost η K. Middleton!
Για μια μόνο ημέρα, η πριγκίπισσα του Cambridge θα ηγηθεί συντακτικά της γνωστής ιστοσελίδας Τι κι αν είναι ένα από τα πιο ευνοημένα πρόσωπα του πλανήτη, μιας και κατέχει τη θέση της πριγκίπισσας του Cambridge και είναι σύζυγος του πρίγκιπα William; Η Kate Middleton έχει αποδείξει πως δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και γεμίζει την καθημερινότητά της με πολλά ενδιαφέροντα, ενώ βοηθά όσους έχουν ανάγκη.

Και τώρα, η μητέρα του μικρού George και της πριγκίπισσας Charlotte, ετοιμάζεται να αναλάβει το «τιμόνι» της ιστοσελίδας Huffington Post και να καθίσει στην καρέκλα της αρχισυντάκτριας, μονάχα για μια μέρα.

Περίπου σε ένα μήνα, η Kate θα αναλάβει τα καθήκοντα της αρχισυντάκτριας, προσπαθώντας, μέσα από τη δουλειά της, να ενημερώσει το κοινό για θέματα ψυχικής υγείας, που αφορούν τόσο τα παιδιά όσο και τους νέους. Ήδη, δρομολογείται μία συνάντηση της ίδιας με την συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας, στο Μέγαρο του Kensington, όπου θα συζητηθεί η πορεία των εργασιών τους, αλλά και τα θέματα που θα παρουσιαστούν.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ