2016-01-19 02:12:15
Φωτογραφία για Ο «Χάρτης » Δημοσίων Υπηρεσιών Νομού Ηλείας
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε... ότι το Ινστιτούτο καταναλωτών Νομού Ηλείας ( ΙΝ.ΚΑ) εγκαινιάζει την καταγραφή του νέου «χάρτη των κρατικών υπηρεσιών» στο Νομό μας .

Για τον παραπάνω λόγο , καλούνται όλοι οι Ηλείοι Πολίτες να μας αποστείλουν μέσω email , ταχυδρομείου και κάθε άλλου πρόσφορου μέσου την άποψη τους για τις Δημόσιες Υπηρεσίες στην Ηλεία : Π.χ Τι θεωρούν ότι πρέπει να αλλάξει , ποιος φορέας χρειάζεται εκσυγχρονισμό, προβλήματα επικοινωνίας , καθυστέρηση συναλλαγής , κ.λ.π .

Απευθυνόμαστε σε όλους τους Ηλείους πολίτες για την καταγραφή τυχόν προβλημάτων μεταξύ Πολίτη και δημοσίων Υπηρεσιών γιατί , εσείς είστε η Δύναμη μας , γιατί, εσείς μπορείτε να αλλάξετε την Ηλεία προς το καλύτερο .

Ο «Χάρτης » Δημοσίων Υπηρεσιών Νομού Ηλείας μετά την καταγραφή και ταξινόμηση των προβλημάτων, θα παραδίνεται σε κάθε αρμόδια διοίκηση ανά φορέα , για περεταίρω ανάλυση προκειμένου να επιτευχθεί η τελική επίλυση όλων των δυσλειτουργιών κατά 99% .


Η Προσπάθεια αυτή είναι μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Καταναλωτών Νομού Ηλείας προκειμένου να μπει τέλος σε κάποια μικροπροβλήματα αλλά και κάποια «κακώς κείμενα», που αντιμετωπίζουν οι Ηλείοι Πολίτες κατά την διαδικασία συναλλαγής τους με Κρατικές Υπηρεσίες που εδρεύουν στον Νομό Ηλείας.

Παρακαλούμε όλους τους Ηλείους πολίτες που έχουν διαπιστώσει κάποια από τα παραπάνω θέματα δυσλειτουργίας των κρατικών υπηρεσιών να επικοινωνούν με τον κ. Φώτη Αλεξόπουλο , η με το email:[email protected] η το Τηλεφωνικό Κέντρο ΙΝ.ΚΑ 2103632443.

Υ.Γ Θα τηρηθεί πλήρης εχεμύθεια και δεν θα δοθούν ονόματα στις εκθέσεις που θα υποβληθούν προς τους Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης ."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ