2016-01-19 16:04:20
Φωτογραφία για ΤΙ... ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΡΕ «ΦΙΛΕ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ; (PHOTOS)
Τα νέα δεδομένα με τον Παπανικολάου να μεταφέρει στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό φαίνεται πως δεν... αρέσουν στον Χοσέ Ιγκνάσιο Ουγκέτ, δημοσιογράφο της «Mundo Deportivo», ο οποίος επιμένει για την απόφαση που θα πρέπει να πάρει η Μπαρτσελόνα.

Ο Καταλανός ρεπόρτερ ήταν εκείνος που τη Δευτέρα (18/1) έγραφε στο Μέσο της Βαρκελώνης ότι ο «Παπ» ήταν με το… ένα πόδι στους «μπλαουκράν» και τώρα, μέσω αναρτήσεών του στο Twitter, ξαναχτυπά, τονίζοντας ότι οι Καταλανοί θα πρέπει να ισοφαρίσουν την πρόταση των ερυθρόλευκων και να βάλουν στο ρόστερ τους τον διεθνή φόργουορντ, παρά την επιθυμία του πρώην παίκτη των Νάγκετς να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Το ότι ο Παπανικολάου προτιμάει τον Ολυμπιακό δεν θα έπρεπε να επηρεάσει την απόφαση της Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης είχε δεχτεί αυτό τον όρο και χάρη σε αυτόν τον όρο η Μπαρτσελόνα του επέτρεψε να μην σεβαστεί το συμβόλαιο του και να πάει στο NBA», υποστηρίζει ο Ουγκέτ στο δημοφιλές Μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι η ιστοσελίδα της «Mundo Deportivo» επικαλείται τα ελληνικά ρεπορτάζ σε άρθρο με τίτλο: «Ο Παπανικολάου αποδεσμεύεται από την Μπαρτσελόνα και πάει στον Ολυμπιακό»!

«Ο Έλληνας φόργουορντ έχει πολλές πιθανότητας να καταλήξει στον Ολυμπιακό και όχι στην ομάδα που έχει τα δικαιώματά του στην Ευρώπη», συνεχίζει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ