2016-01-19 19:27:00
Φωτογραφία για Ενα σπίτι για τον Αμερικάνο... - Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι να βρει μια ζεστή αγκαλιά [photos]
Μια φορά κι έναν καιρό, ο τετράποδος παραθεριστής... Αμερικάνος κυκλοφορούσε αδέσποτος στην Μάνη και σύχναζε σε ένα ξενοδοχείο. 

Εκεί, ένα ζευγάρι ...Αμερικάνων τον γνώρισαν καλά, τον χάιδεψαν πολύ, τον τάισαν του σκασμού και θέλησαν να τον υιοθετησουν...αρκετά. Ήταν διατεθειμένοι φεύγοντας να τον πάρουν στην πατρίδα τους και να ζήσουν μαζί το american dream! 

Μέχρι την στιγμή που έμαθαν το κόστους του one way εισιτηρίου για τον Αμερικάνο... Και το μετάνιωσαν. 

Και έφυγαν. 

Ωστόσο, παρά την λιποψυχία τους, οι αμερικάνοι έκαναν κάτι πολύ καλό. Έβαλαν στο μυαλό μας την εικόνα του Αμερικάνου μέσα σε ένα ζεστό σπίτι με φλοκάτες και αέρινες κουρτίνες και καπιτονέ καναπέδες, και από τότε δεν βγήκε ποτέ. 

Από τότε έχουμε δώσει υπόσχεση στον Αμερικάνο ότι θα βρει σπίτι εδώ, στη δική μας ήπειρο, ότι θα το ζήσει το όνειρο, ότι το μόνο εισιτήριο που θα χρειαστεί ποτέ να αγοράσει ο άνθρωπός του γι' αυτόν, είναι ίσως για για καμιά κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά! Πρόκειται για το πιο ευγενικό σκυλί που έχουμε γνωρίσει ποτέ. 


Έχει λεπτούς τρόπους, φινέτσα, μια έμφυτη ηρεμία και τρέφει απεριόριστη αγάπη για τους ανθρώπους! Είναι 3ετών, στειρωμένος, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Στο σπίτι δεν λερώνει, δεν κάνει ζημιές. Αυτή τη στιγμή συζεί με ένα ακόμη αρσενικό σκύλο και τρεις γάτες. 

Αν είστε έτοιμοι για μεγάλες αγκαλιές και μεγάλα όνειρα, ο Αμερικάνος είναι εδώ.

Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ, το κόστος του οποίου επιβαρύνει το νέο κηδεμόνα.

Τηλ 6936837212
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ