2016-01-20 03:18:13
Φωτογραφία για Περίπτωση απάτης διερευνά το Α.Τ. Ναυπάκτου - Άγνωστη ζήτησε χρήματα για να κηδεύσει την μητέρα της
Περίπτωση απάτης διερευνά το Α.Τ. Ναυπάκτου αυτή την ώρα. Σύμφωνα... με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr σήμερα το πρωί γυναίκα που συστήθηκε(με ονοματεπώνυμο καλώντας με απόκρυψη) ως ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων σε περιοχή της Ναυπακτίας και ζήτησε από άλλο συνάδελφο της που διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων στη Δ.Ε. Αντιρρίου να δώσει σε κάποιον δικό της που θα περνούσε από εκεί το ποσό των 1950 Ευρώ για να δοθούν σε γραφείων τελετών μέχρι να επιστρέψει από την Αθήνα που βρίσκεται.

Όπως είναι φυσικό ο άνθρωπος που δέχθηκε το τηλεφώνημα τις ζήτησε να μπουν τα χρήματα στο δικό του λογαριασμό και στη συνέχεια να δώσει αφού κάνει πρώτα έλεγχο στο λογαριασμό του. Μετά από λίγο η άγνωστη κ. επικοινώνησε ξανά και του είπε ότι τα χρήματα μπήκαν και ότι θα φανούν μετά της δύο στο λογαριασμό διότι έγιναν από άλλη τράπεζα , ο ιδιοκτήτης πήρε στο τηλέφωνο που του έδωσε η άγνωστη για να επιβεβαιώσει την κατάθεση παίρνοντας καταφατική απάντηση και ότι τα χρήματα έχουν κατατεθεί.


Όμως ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου αφού διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά επικοινώνησε με την αστυνομία η οποία έστησε ενέδρα στο κατάστημα του και περίμενε να δει αν θα εμφανιστεί κάποιος όπως του είπε στο τηλέφωνο η άγνωστη.

Στο σημείο μετά από λίγο έφτασε ταξιτζής με ταξί Αχαΐας για να παραλάβει το ποσό και μόλις έφτασε εκεί έδωσε το κινητό του να μιλήσει ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου με την άγνωστη κυρία. Τότε αμέσως συνελήφθη από τους άνδρες του Α.Τ. και οδηγήθηκε στο τμήμα όπου διενεργείται έρευνα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ