2016-01-21 03:03:08
Φωτογραφία για Ο Χοντρός και ο Λιγνός… επιστρέφουν
Η ιστορία επικεντρώνεται στους Λόρελ & Χάρντυ, το κοσμαγάπητο ντουέτο, που... εφορμούν για μια περιοδεία στην Βρετανία, έχοντας αφήσει πίσω τους τη χρυσή τους περίοδο ως βασιλιάδες της χολιγουντιανής κωμωδίας, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ένα αβέβαιο μέλλον.

Καθώς διασχίζουν τη χώρα, η προσέλευση του κοινού είναι απογοητευτικά μικρή αλλά δεν το βάζουν κάτω.

Καταφέρνοντας πάντα να διασκεδάζουν ο ένας τον άλλο, και καθώς οι εμφανίσεις τους κάνουν και το κοινό να ξεκαρδίζεται, επιτυγχάνουν την επανένωση με λεγεώνες παλιών οπαδών και τη γνωριμία με νέους.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Τζον Σ. Μπαίρντ (του, άνισου αλλά ωραία τεταμένου, «Διαφθορά», με τον Τζέιμς ΜακΑβόι), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Τζεφ Πόουπ, υποψήφιος για όσκαρ σεναριογράφος του “Philomena”, που δήλωσε:

«Όταν βλέπω τις ταινίες τους, στο μυαλό μου είναι πάντα Σάββατο πρωί και είμαι έξι χρονών, βλέποντας τηλεόραση στο σπίτι, ολότελα μαγεμένος!» ενώ συμπλήρωσε ότι έχει επίγνωση της τεράστιας ευθύνης που συνεπάγεται μια προσπάθεια να ξαναζωντανέψει κανείς αυτούς τους ήρωες.

Η έρευνα του Πόουπ στην ιστορία των Λόρελ και Χάρντυ, έφερε στην επιφάνεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μια σειρά από γεγονότα και λεπτομέρειες για τα οποία δεν είχε ιδέα, υποσχόμενος ότι το τελικό αποτέλεσμα, αν μη τι άλλο, θα ξεχειλίζει από έκδηλη αγάπη για τους παιδικούς του ήρωες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ