2016-01-21 22:45:17
Φωτογραφία για Ημαθία: Η τελική αναμέτρηση - Παλλαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι αγρότες στην Κουλούρα [video]
Επί ποδός βρίσκονται οι αγρότες στην Ημαθία, κάνοντας τον ύστατο και αποφασιστικό αγώνα να αποτρέψουν την καταστροφή τους και να εξασφαλίσουν στοιχειώδους όρους επιβίωσης Τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση είναι "ταφόπλακα της αγροτιάς", όπως τονίζουν και δηλώνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν μέχρι τέλους.

Σημείο συγκέντρωσης των αγροτών της Βέροιας η Κουλούρα όπου από την Τρίτη άρχισαν να μαζεύονται τρακτέρ.

Από την αρχή της βδομάδας υπάρχει κινητοποίηση στα χωριά για έναν παλλαϊκό ξεσηκωμό, καθώς απευθύνονται εκκλήσεις για συμμετοχή και συμπαράσταση και από άλλες επαγγελματικές τάξεις.

Στην Κουλούρα συγκεντρώνονται όλο και περισσότεροι αγρότες με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα. Εκτός από τους τοπικούς και τους αγρότες της Μέσσης, μαζική συμμετοχή έχουν οι αγρότες από τον Διαβατό, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης κατέφθασαν με μια μεγάλο πομπή από τρακτέρ, αγρότες από το Μακροχώρι.

Όπως αναμένεται στη μεγάλη συγκέντρωση της Παρασκευής θα συμμετάσχουν και αγρότες από την ανατολική Κοζάνη, από τον Βελβενδό και τις εκεί περιοχές, όπως και αγρότες από την Φλώρινα!!!

"Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Θα μείνουμε εδώ μέχρι τέλους"μ δήλωσε ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Αγροτών, Τάσος Χαλκίδης.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους οι συγκεντρωμένοι είναι νέοι αγρότες, νέοι άνθρωποι και μάλιστα πάρα πολλοί πτυχιούχοι με ανώτερα και ανώταρα πτυχία.

Δείτε το ρεπορτάζ του Verianet.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ