2016-01-21 22:49:20
Φωτογραφία για ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΙΛΒΑ ΜΕ... ΜΠΟΤΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΞΑΝΘΗΣ
Μια από τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει στο παιχνίδι με την Ξάνθη ο Μάρκο Σίλβα είναι η χρησιμοποίηση του Αλμπέρτο Μποτία στη βασική εντεκάδα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο το απόγευμα την Ξάνθη στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ο Πορτογάλος τεχνικός, που επέστρεψε απ' την πατρίδα του και ήταν στη σημερινή προπόνηση στο Ρέντη, φανέρωσε κάποια απ' τα πλάνα του για την μεθαυριανή αναμέτρηση. Μια από τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει ο προπονητής του Θρύλου είναι η χρησιμοποίηση του Αλμπέρτο Μποτία στη βασική εντεκάδα.

Ο Ισπανός αμυντικός έπαιξε μαζί με τον Ντα Κόστα και όχι με τον Σιόβα, αλλά όλα δείχνουν ότι αύριο ο Σίλβα θα δοκιμάσει και τον Έλληνα στόπερ δίπλα στον Μποτία.

Επίσης είναι δεδομένη η απουσία του Εστέμπαν Καμπιάσο (που όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ θα απουσιάσει για 2 με 3 εβδομάδες) από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Αυτό σημαίνει πως τη θέση του στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων θα πάρει ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί καθόλου στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Μάρκο Σίλβα, όπως έχουμε αναφέρει, είχε πολλά παράπονα από αρκετούς παίκτες του στο ματς στα Περιβόλια και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις από τον Πορτογάλο τεχνικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ