2016-01-22 12:45:20
Φωτογραφία για ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΟΥΝΑΣ!
Με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τη Ζαλγκίρις (19:45, ΕΡΤ) για την 4η αγωνιστική του TOP 16 της Euroleague.

Ο Θρύλος ξεκίνησε ιδανικά τη δεύτερη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη, με νίκη επί της Μπαρτσελόνα και θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, όμως η ήττα από την Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ δεν αφήνει περιθώρια για νέες απώλειες στους ερυθρόλευκους.

Η 4η αγωνιστική του TOP 16 βρίσκει τον πρωταθλητή Ελλάδας στο Κάουνας, εκεί όπου καλείται ν' αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Το ματς μόνο εύκολο δεν αναμένεται για τους ερυθρόλευκους, αφού οι Λιθουανοί βρίσκονται με την ...πλάτη στον τοίχο και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη. Mετά και τα χθεσινά αποτελέσματα (νίκη της Λαμποράλ επί της ΤΣΣΚΑ και "διπλό" της Μπαρτσελόνα μέσα στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ) η νίκη είναι μονόδρομος και η ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα, σε κάθε φάση γιατί μπορεί 10 ή 15 λεπτά καλού μπάσκετ να μην είναι αρκετά.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι στερούνται σταθερά τις υπηρεσίες του Ρομπέρτας Γιαφτόκας, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει εκ νέου στη διάθεση του τον Ματ Λοτζέσκι. Σταθερά εκτός ο Γιανγκ, όπως βέβαια και ο Παπανικολάου που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι ερυθρόλευκοι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να φύγουν από το «παγωμένο» Κάουνας και το κλειστό της Ζαλγκίρις που θα είναι κατάμεστο με το ροζ φύλλο αγώνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ