2016-01-22 12:30:14
Φωτογραφία για «ΟΜΑΔΑ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ»
Στο gazzetta.gr μίλησε ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις και ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον αποψινό αντίπαλος της ομάδας του, τον Ολυμπιακό :

Πως αντιμετωπίζετε το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και γενικότερα την συμμετοχή σας στο Top-16, μετά από τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια;

«Θέλουμε να κερδίσουμε και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη! Σε όλα τα παιχνίδια που κερδίσαμε φέτος στην Ευρωλίγκα, μπήκαμε από την αρχή δυνατά στο ματς και λίγο-πολύ διατηρήσαμε τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος! Αυτός είναι ο στόχος μας και για το ματς με τον Ολυμπιακό, που είναι μία ομάδα γνωστή για την σκληράδα της και το μεγάλο βάθος της... Εννοείται ότι αν βρεθούμε από νωρίς πίσω στο σκορ, θα είναι δύσκολο να φέρουμε τον αγώνα στα μέτρα μας!»

Το ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο ματς με την Μπάμπεργκ και ταξίδεψε στο Κάουνας με το μάξιμουμ της συγκέντρωσης, κάνει δυσκολότερη τη δουλειά σας;


«Και αήττητος να ήταν, το ίδιο δύσκολη θα ήταν η δουλειά μας. Σ' αυτό το επίπεδο και ειδικότερα στο Top-16 δεν υπάρχει ομάδα χωρίς υψηλό κίνητρο, ανεξάρτητα από το αν προέρχεται από νίκη ή από ήττα. Μην ξεχνάτε ότι ο Ολυμπιακός είναι ο φιναλίστ της περυσινής Ευρωλίγκα και φέτος έχει μία εξαιρετική πορεία στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 'Έχει πολύ καλή “χημεία”, ισορροπημένο ρόστερ και θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος.»

Ποιες ομάδες βλέπεις ως τις επικρατέστερες για να φτάσουν στο εφετινό φάϊναλ-φορ;

«Νομίζω ότι ακόμη είναι νωρίς και υπάρχουν αρκετές ομάδες, που ξεχωρίζουν και μπορούν να τα καταφέρουν! Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα μία απ' αυτές... Η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρμπαχτσέ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι πάντα ανάμεσα στα φαβορί...»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ