2016-01-22 13:19:12
Φωτογραφία για Τι πραγματικά συνέβη με τον μικρό Μάνο - Οι εξηγήσεις του πατέρα
Φαίνεται πως είχε την τύχη με το μέρος του, ο 8χρονος Μάνος από το Χουδέτσι, αφού τελικά κατάφερε να αποφύγει την εγχείριση Ο πατέρας του παιδιού Μαρίνος Μαλλιωτάκης ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα λανθασμένης διάγνωσης των γιατρών του ΠΑΓΝΗ αλλά διαφορετικής θεραπείας της βλάβης.

"Λόγω της τροπής που έχουν πάρει τα πράγματα, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι δεν τίθεται θέμα λάθους διάγνωσης των γιατρών του ΠΑΓΝΗ , που μου έδειξαν το δρόμο που έπρεπε να ακολουθησω.", λέει ο κ. Μαρίνς Μαλλιωτάκης.

"Οι γιατροί του εξωτερικού μου είπαν ό,τι μου είπαν και στο ΠΑΓΝΗ. Η ουσία των πραγμάτων είναι ότι μετά από κύκλο ειδικων εξετάσεων και ιατρικού συμβουλίου αποφύγαμε το χειρουργείο. Η βλάβη υφίσταται αλλά θα αντιμετωπιστεί με άλλο τρόπο θεραπείας.", καταλήγει ο πατέρας του Μάνου.

Όλοι όσοι βοήθησαν οικονομικά τον μικρό Μάνο να μεταβεί στο Λονδίνο για τις σημαντικές αυτές εξετάσεις, μπορούν να νιώθουν ανακουφισμένοι καθώς το παιδί γλίτωσε το χειρουργείο.

Το εξειδικευμένο κέντρο έκανε λεπτομερ;h διάγνωση για τη κατάσταση του παδιού , σύμφωνα με τον πατέρα ενώ την ίδια ώρα ο ϊδιος εξηγεί πως οι γιατροί του Ηρακλείου ορθά τους παρέπεμψαν στο ειδικό κέντρο.

Όλοι βρίσκονται στο πλευρό του μικρού αγοριού και της οικογένειας του που δοκιμάστηκε και στέλνουν τη θετική τους ενέργεια με την ευχή ,όλο αυτό , να είναι μία περιπέτεια που θα τελειώσει σύντομα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ