2016-01-22 13:31:02
Φωτογραφία για Λόγια για πολλούς ή λίγους
Αγαπητό Tromaktiko,

Γεγονότα τρέχουνε και κάποιοι πλέον δεν ξέρουνε τι να κάνουνε... Τα βλέπω και γελάω σαν παρατηρητής που απλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα και κάπως έτσι είναι. 

Από την στιγμή που βγάλατε ''αριστερή'' κυβέρνηση και έχει αποδειχτεί και σε λίγο και με την βούλα ότι είναι η πιο πουλημένη όλων των ετών γιατί πρόκειται να αφήσει ιστορία η ανικανότητα και η στυγνότητα των αποφάσεών τους οι οποίες, λίγα οικονομικά να ξέρεις το μόνο που κάνουνε είναι να σου βοηθήσουν την οικονομία με γρηγορότερους ρυθμούς. Αυτό άραγε γιατί το κάνουνε σας περνάει από το μυαλό; 

Έχω σχολιάσει ξανά και ξανά πρίν τις περσινές εκλογές για την απατεωνιά και το σημείο που θα φτάναμε και έπεσα μέσα ακόμα και ημ/κα. Και όχι δεν είμαι ''μετά Χριστόν προφήτης'' τα λεγα νωρίτερα και με κοροιδεύανε με είπανε ότι δεν θέλω αριστερά ότι είμαι "χίλια δύο" και στο τέλος αντιδημοκράτης... ότι να ναι... αμορφωσιά μέχρι αηδίας, ότι δεν κατανοώ το χλευάζω. Τώρα είμαστε στην φάση που ΄΄αριστερόφρονες΄΄ τρέχουν να βγάλουν τις μικρομέγαλες αποταμιευσεις τους από τις τράπεζες μπας και σώσουνε τίποτα γιατί τα γεράκια μέχρι τον Απρίλιο δεν θα αφήσουνε τίποτα.


Πιστεύατε με το μυαλουδάκι σας Ελληνάρες ότι θα πάρετε 2000 συντάξεις με μισθούς 1100 κεφάλια άδεια, βλέψεις και όνειρα ψεύτικα χτισμένα πάνω σε σάπια και ονειροπόλες ιδέες. Και ζητάτε λύπηση πλέον... ποιος θα σας λυπηθεί και γιατί προσωπικά διασκεδάζω με την κατάντια την ανοησίας που σας δέρνει. 

Πρώτα απ' όλους αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και μετά για τους παλιούς που ρίχνανε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 30χρόνια! Καθεστώς δηλαδή η Ελλάδα! 30 χρόνια το λέω και εκνευρίζομαι. Καθίστε τώρα κύριοι να δείτε τον Αρμαγεδώνα να σας χτυπάει την πόρτα και να τον υποδέχεστε. Έναν Αρμαγεδώνα που τον φέρατε εσείς για εσάς, και φυσικά το μεγάλο αντίκτυπο του να χετε τα παιδιά σας στο σπίτι μην μπορώντας να κάνουνε τα όνειρά τους πραγματικότητα, τα οδηγήσατε μαθηματικά στην σκλαβιά γιατί πλέον ούτε το σχολείο δεν τελειώνουν πολλά... τι σπουδές... στην καλύτερη φάμπρικα και για όλα αυτά θα ευχαριστήσουνε τους γονείς τους. 

Άντε λοιπόν επαναστάτες άντε να σας δω στους δρόμους....αλλά τι θα φωνάξετε και με ποιον; Μπορείτε να πάτε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ να βάλετε το κεφάλι σας ανάμεσα στο νταούλι και το βαράτε και διάφοροι νεολοσυριζαίοι χωρίς στον ήλιο μοίρα να χορεύουνε γύρω σας.

Όσο για το κειμενάκι μου ήθελα να το γράψω έτσι για να το ξαναδείξω σε φίλους και γνωστούς το πριν τι έλεγα και το μετά γιατί τους το υποσχέθηκα. Αν περιμένετε λύση προφανώς και δεν υπάρχει εκτός της διαγραφής χρέους, βέβαια οι υπόλοιποι ετοιμαστείτε για άγριες πείνες αλλά πλέον η λύπηση μου τελείωσε κάποιοι που φοβήθηκαν και με ακούσανε τότε, τον ''απαισιόδοξο'' και ''καταστροφολόγο'' όπως με λέγανε τώρα με ευχαριστούνε γιατί τους βοηθήσα και προλάβανε κάποιες καταστάσεις οι άλλοι στην χαβούζα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ