2016-01-22 18:51:14
Φωτογραφία για «ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»
Στον ερχομό του Κώστα Παπανικολάου αναφέρθηκε ο παίκτης του Ρεθύμνου, Χάρης Γιαννόπουλος. 

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός κι ο κόουτς Σφαιρόπουλος αυτή τη σεζόν είναι εκπληκτικό. Δεν έφτανε όμως αυτό αλλά ήρθε να προστεθεί κι ένας από τους καλύτερους small forward της Ευρώπης, Κώστας Παπανικολάου.

Η προσθήκη αυτή ανεβάζει τον Ολυμπιακό επιθετικά κυρίως και θα το αναλύσω αμέσως. Ο Κώστας είναι ένας πολύ καλός σουτέρ από θέση. Αυτομάτως λοιπόν έχει περισσότερο χώρο για δημιουργία κι εκτέλεση ο Βασίλης Σπανούλης. Αυτό όμως που λείπει από τον φετινό Ολυμπιακό επιθετικά είναι η κίνηση μακριά από τη μπάλα. Κάτι στο οποίο ο "Παπ" είναι εξαιρετικός. Αυτό το κομμάτι δίνει και πάλι στους δημιουργούς από το πικ εν ρολ του Ολυμπιακού μια έξτρα επιλογή.

Στο άλλο άκρο, το αμυντικό, είναι γνωστό ότι ο Παπ μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε από τη θέση 1-4. Επιπλέον τώρα που είναι της μόδας τα κοντά 5άρια δεν θα έχει πρόβλημα ούτε εκεί. Αυτό δίνει τρομερή ευελιξία στον προπονητή του.


Το άλλο κεφάλαιο που δημιουργεί η μεταγραφή του Κώστα είναι τι θα γίνει με το τεράστιο ταλέντο που λέγεται Ιωάννης Παπαπέτρου. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν τίθεται θέμα, διότι θα μπορεί να έρχεται πίσω από τον Παπ ή να αγωνίζεται και στη θέση “4”.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε στο έπακρο και απομένει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα με την υπερομάδα που έχει χτίσει ο σύλλογος του Πειραιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Free App: Chrome Cleanup Tool
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Free App: Chrome Cleanup Tool
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ