2016-01-23 23:26:17
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ ΚΑΙ Η... ΦΟΒΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!
Στον αλτρουισμό των παικτών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Αλαν Πουλίδο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ξάνθη.

Ο Μεξικανός επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Φορτούνη και Ιντέγε, ενώ αποκάλυψε ότι μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, κατευθύνθηκε στον Ελληνα μέσο και του είπε ότι το γκολ που πέτυχε του ανήκει.

Αναλυτικά:

Για το ποια είναι η αγαπημένη του θέση: «Μου έχει τύχει να παίξω σε πολλές θέσεις. Τις καλύτερες εμφανίσεις μου τις έχω πραγματοποιήσει ως πρώτος επιθετικός. Ξέρω φυσικά και τις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης. Παίζω όπου μου ζητηθεί και θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Δεν με πειράζει που θα παίζω, απλά θέλω να παίζω. Να είμαι μέρος του παιχνιδιού».

Για το παιχνίδι με τη Ξάνθη: «Ήταν πραγματικά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά στο β’ βελτιωθήκαμε και φτάσαμε στη νίκη. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε.


Για τη δική του άνοδο στο β’ μέρος: «Οφείλεται στο γεγονός ότι όλη η ομάδα ανέβηκε. Ήταν κυρίαρχη και καταφέραμε να κερδίσουμε περισσότερες μάχες. Όλη η ομάδα ήταν πιο επιθετική και μου δόθηκε η δυνατότητα να πραγματοποιήσω περισσότερες φάσεις».

Για την πάσα πάρε-βάλε του Φορτούνη: «Ναι είναι αλήθεια πως περίμενα ότι θα μου έδινε την πάσα, γιατί ήμουν σε καλύτερη θέση. Δεν υπάρχουν εγωισμοί και αυτό είναι που μας κάνει πιο δυνατούς. Γι’ αυτό το λόγο με το τέλος του αγώνα μίλησα με τον Κώστα και του είπα ότι το γκολ του ανήκει. Όταν είσαι απέξω μελετάς καλύτερα τον αντίπαλό σου. Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ, προσπαθώ να κάνω πράξη όλα αυτά που έμαθα από τον πάγκο.

Για την είσοδο του Ιντέγε και τη συνεργασία τους: «Ο Ιντέγε είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς και σπουδαίους παίκτες, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη διαφορά. Νιώθω πολύ ωραία όταν παίζω στην επίθεση μαζί του
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ