2016-01-23 23:37:18
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ... ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Χρόνος για στεναχώρια ή... ξεκούραση δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό, αφού ο χρόνος δεν γυρίζει, ενώ την Δευτέρα υπάρχει και το ντέρμπι... πρωτιάς με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Για αυτό στο Λιμάνι προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους, να ηρεμήσουν άπαντες ψυχολογικά και παράλληλα να φέρουν ηρεμία στις τάξεις τους ενόψει του αγώνα που κλείνει την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου εάν νικήσει ο Ολυμπιακός πάνω από πέντε πόντους τον Παναθηναϊκό, εξασφαλίζει την πρωτιά και ουσιαστικά... γυρίζει την κατάσταση και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στη Μαδρίτη για την υπέρβαση με την Ρεάλ.

Στη σημερινή προπόνηση στο ΣΕΦ υπήρξε και ένα... «νέο» πρόσωπο. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος για πρώτη φορά προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του επιστρέφοντας σε... γνώριμα λημέρια. Δυστυχώς η… πρώτη του εμφάνιση με φόρμα του Ολυμπιακού, συνδυάστηκε με μία προσπάθεια ηρεμίας μετά την… κρυάδα που ήρθε από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Παρόντας ήταν και ο Ματ Λοτζέσκι στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, με τον Αμερικανό να μην αγωνίζεται στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ