2016-01-25 12:47:06
Φωτογραφία για Τον τρόμο έζησαν 700 εγκλωβισμένοι επιβάτες τρένου...
Το ηλεκτρικό πρόβλημα προκάλεσε τη διακοπή της παροχής ρεύματος, βυθίζοντας το τρένο και τους επιβάτες του στο σκοτάδι

Περίπου 700 επιβάτες έμειναν εγκλωβισμένοι για οκτώ ώρες χθες βράδυ στη βόρεια Γαλλία σε ένα Eurostar που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο-Παρίσι, μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς σε μια μηχανή του τρένου.

Σύμφωνα με την υπηρεσία επικοινωνίας του Eurostar, η αμαξοστοιχία βρισκόταν σταματημένη χθες γύρω στις 21:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Ελλάδος) νότια του Αράς, στη Γαλλία, έπειτα από ηλεκτρικό πρόβλημα σε μια μηχανή το οποίο προκάλεσε μια πυρκαγιά.

Η πυροσβεστική κατάφερε να σβήσει την πυρκαγιά, ενώ όπως διευκρίνισαν τα μέλη σωστικών συνεργείων, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το ηλεκτρικό πρόβλημα προκάλεσε τη διακοπή της παροχής ρεύματος, βυθίζοντας το τρένο και τους επιβάτες του στο σκοτάδι, διευκρίνισε η υπηρεσία επικοινωνίας του Eurostar, επιβεβαιώνοντας τις μαρτυρίες επιβατών στο Twitter.

Δύο μηχανές ντίζελ έσυραν στη συνέχεια το τρένο ως τον σταθμό του Αράς, όπου οι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν σε άλλο Eurostar, σύμφωνα με την εταιρεία.

Οι επιβάτες, οι οποίοι προβλεπόταν αρχικά να φτάσουν στο Παρίσι στις 20:47 (21:47 ώρα Ελλάδος) έφτασαν τελικά στη γαλλική πρωτεύουσα στις 4:30 τοπική ώρα (5:30 ώρα Ελλάδος).
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ