2016-01-25 15:07:25
Φωτογραφία για ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ!
Έτοιμος και αποφασισμένος να βάλει... τέλος στις τελευταίες κακές εμφανίσεις, αντιστρέφοντας το κλίμα, είναι ο Ολυμπιακός!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας αφήνει για λίγο στην άκρη την Ευρωλίγκα και επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (19:00, OTE Sport 4) στο ΣΕΦ, για τη 15η αγωνιστική της Basket League.

Στόχος είναι η νίκη αλλά και η... κάλυψη της διαφοράς (ήττα με 73-69 στο ΟΑΚΑ, τη 2η αγωνιστική), προκειμένου ο Θρύλος να κάνει σημαντικό βήμα για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Α1 Μπάσκετ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τους ανέτοιμους Ματ Λοτζέσκι και Κώστα Παπανικολάου, αλλά δίπλα στην ομάδα θα είναι ο έκτος παίκτης της! Θα είναι οι οπαδοί του Θρύλου, μιας και το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο.

Φυσικά ο ερυθρόλευκος κόσμος, θα πρέπει να είναι προσεκτικός και να μη παρεκτραπεί σε κανένα σημείο του αγώνα, όσο και αν προκληθεί, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος διακοπής της αναμέτρησης. Ο λαός του Θρύλου οφείλει να στηρίξει την ομάδα όπως μόνο αυτός ξέρει και μπορεί, αλλά χωρίς έκτροπα που μόνο κακό μπορεί να κάνουν στον Θρύλο μας!


Οι ερυθρόλευκοι από τη μεριά τους οφείλουν να ξεχάσουν τον κακό τους εαυτό -γιατί αυτός είναι ο πραγματικός τους αντίπαλος- και να δείξουν μέσα στο παρκέ την ανωτερότητα και τη θρυλική τους ψυχή!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να αφήσουν πίσω τους ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και να φτάσουν σε μια νίκη η οποία θα έχει αντίκρισμα. Οι οπαδοί του Θρύλου από τη μεριά τους με φωνή, τραγούδι και χειροκρότημα στην εξέδρα, θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στον στόχο της, κάτι που, άλλωστε, έχει κάνει πολλές φορές.

Ο Θρύλος όλα τα μπορεί και σήμερα έχει την ευκαιρία να φτάσει στη νίκη και να... "κλείσει" σπίτια και στόματα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ