2016-01-25 15:20:17
Φωτογραφία για ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ... ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ
Σε άδεια από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές για την αποδέσμευσή του από τους ερυθρόλευκους και τη συμφωνία - μέσω Σοσιεδάδ στην οποία ανήκει - για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ισλανδός επιθετικός δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στην Άουγκσμπουργκ που από καιρό ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και όλα δείχνουν ότι εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του, παρόλο που τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει έντονο ενδιαφέρον από την Μπολόνια, όπως σας ενημερώσαμε, ενώ και η Σέλτικ δεν έχει πάψει να ασχολείται με την περίπτωσή του.

Σοβαρό λόγο στις εξελίξεις έχει φυσικά η Ρεάλ Σοσιεδάδ που φέρεται να πιέζει τον ποδοσφαιριστή να πάει με μεταγραφή στον Καναδά και να παίξει στο Μόντρεαλ που έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στην ισπανική ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο παίκτης δεν είναι στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα και πως οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να ολοκληρωθούν οι επαφές ώστε να λυθεί η συνεργασία με τον Ισλανδό φορ που δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στον Θύλο και να «δέσει» με τις απαιτήσεις του Πορτογάλου τεχνικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ