2016-01-25 21:27:21
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΣΒΟΥΡΙΧΤΗ ΦΑΠΑ ΣΤΟ ΣΕΦ!
Φταίει ο... κακός Παναθηναϊκός που μπήκε στο ΣΕΦ και ήταν άφαντος, φταίνε όμως και οι... "γκρι". Μετά από αυτό γελάμε με την καρδιά μας και απολαμβάνουμε αυτά που γράφουν τα πράσινα ΜΜΕ για την... σβουριχτή φάπα στο ΣΕΦ, αν και μεγαλύτερη αξία έχουν τα σχόλια των πράσινων οπαδών στα διάφορα Live-chat! 

Πάμε λοιπόν και καλή... διασκέδαση  : 

leoforos.gr : ΤΡΑΓΙΚΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΙ «ΓΚΡΙ»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 80-66 από τον Ολυμπιακό με τους «πράσινους» να πραγματοποιούν απαράδεκτη εμφάνιση στο πρώτο μέρος και τους διαιτητές να τους απαγορεύουν να κάνουν την ανατροπή

Ο πρώτος που φταίει για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, 80-66, είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» στα πρώτα 20 λεπτά δεν μπόρεσαν να κάνουν απολύτως τίποτα στο παρκέ, παίζοντας με τη… φανέλα του «τριφυλλιού» (η διαφορά έφτασε και τους 30 πόντους). Στην επανάληψη όμως με ηγέτη τον Δημήτρη Διαμαντίδη (τραυματίστηκε 4:13 πριν το τέλος και αποχώρησε) τα έδωσαν όλα για να κάνουν την ολική ανατροπή. Όμως υπολόγισαν χωρίς τους… διαιτητές. Πηλοίδης, Κορομηλάς και Παπαπέτρου έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να κρατήσουν τον Ολυμπιακό… ζωντανό και τα… κατάφεραν.


panathinaikos24.gr : Βγήκαν τα φαντάσματα

Στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε στο ΣΕΦ το φάντασμα του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο το φάντασμα των διαιτητών. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό (80-66), αλλά ο τίτλος θα βαφτεί πράσινος.Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ΣΕΦ στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από νωρίς, αλλά όταν μείωσε τη διαφορά, η διαιτητική τριάδα έκανε τα πάντα, ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη και το πάνω χέρι για το πλεονέκτημα έδρας.

Πλέον οι «πράσινοι» καλούνται να ανασυνταχθούν να εμφανιστούν καλύτεροι στη συνέχεια και να παρουσιαστούν πιο σοβαροί και ενισχυμένοι.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στους δρόμους και οι ένστολοι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στους δρόμους και οι ένστολοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ