2016-01-26 08:17:12
Φωτογραφία για Παραδόθηκε ο 23χρονος ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας 45χρονου στην Ανθούπολη
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 23χρονος που κατεζητείτο για την... απόπειρα φόνου που διαπράχτηκε στην Ανθούπολη σε βάρος 45χρονου.

Χθες το απόγευμα συνελήφθησαν και δυο πρόσωπα που συνόδευαν τον ύποπτο, ενώ επέστρεφαν από τις κατεχόμενες περιοχές.

Σχεδόν τρία 24ωρα μετά την απόπειρα φόνου που διαπράχτηκε την περασμένη Παρασκευή στην Ανθούπολη σε βάρος 45χρονου, και ο 23χρονος φερόμενος δράστης Σταυρός Μπενάκης που κατεζητείτο βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο νεαρός παραδόθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα στους αστυνομικούς του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου και ακολούθως οδηγήθηκε στο τμήμα όπου και ανακρίνεται.

Επίσης, χθες το απόγευμα, χειροπέδες φόρεσαν 31χρονος και 23χρονος, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί με τον νεαρό ύποπτο το βράδυ της απόπειρας φόνου όπου έδωσαν ραντεβού με τον 45χρονο προκείμενου να λύσουν τις οικονομικές διάφορες τους, σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών.

Οι δυο τους «έπεσαν» στα χέρια της Αστυνομίας που τους έστησε καρτέρι όταν επέστρεφαν στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα.

Και τα τρία πρόσωπα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που βρίσκονται ενώπιον των αρχών, διέφυγαν στα κατεχόμενα μετά την διάπραξη της απόπειρας φόνου.

Ο 23χρονος τέθηκε υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του. 
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
GDDR5X standard ανακοίνωσε η JEDEC
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
GDDR5X standard ανακοίνωσε η JEDEC
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ