2016-01-26 11:21:09
Φωτογραφία για Νέες διώξεις για τον νοσηλευτή – Δηλώσεις Χαράλαμπου Αποστολίδη δικηγόρου της οικογένειας 22χρονης
Η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη όπως τουλάχιστον προκύπτει... από τις μέχρι στιγμής δημοσιογραφικές πληροφορίες για την υπόθεση του 47χρονου νοσηλευτή που φέρεται να νάρκωσε και να ασέλγησε σε 22χρονη νοσηλευόμενη στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

Πολλά ενδεχομένως να αποκαλυφθούν και αύριο, καθώς ο κατηγορούμενος πήρε 24ωρη προθεσμία από τον ανακριτή και θα προσέλθει σήμερα Τρίτη εκ νέου για την απολογία του.

Η προθεσμία δόθηκε διότι προέκυψαν και νέα στοιχεία στην υπόθεση τα οποία σχετίζονται με την αναισθητική ουσία που χρησιμοποίησε στην 22χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί συσκευασίες με επιπλέον ποσότητα απο το ίδιο αναισθητικό στο περιβάλλον του κατηγορουμένου πράγμα που γεννά ερωτηματικά για το κατα πόσο έχει ξανακάνει χρήση της συγκεκριμένης ουσίας (η οποία είναι αρκετά επικίνδυνη και θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και ανακοπή όπως τουλάχιστον διαβεβαιώνει ο δικηγόρος της 22χρονης κοπέλας). Πρόκειται για τον κύριο Χαράλαμπο Αποστολίδη ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στη dramini.gr με ιδιαίτερα αποκαλυπτικό τρόπο για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε εδώ την συνέντευξη που παραχώρησε:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ