2016-01-27 15:44:06
Φωτογραφία για Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ (VIDEO & PHOTOS)
Στη Μαδρίτη, ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Ρεάλ για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού.

Επί ισπανικού εδάφους βρίσκεται από τη μία το μεσημέρι η αποστολή του Θρύλου. Οι ερυθρόλευκοι, αντιμετωπίζουν αύριο (21:45, Novasports) τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Top16 της Ευρωλίγκας και έχουν ως στόχο να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά τις δύο κακές ήττες από Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις.

H αποστολή των πρωταθλητών, αναχώρησε στις 9:10 το πρωί με απευθείας πτήση για τη Μαδρίτη και λίγο μετά τη μία πάτησε εκεί. Η πτήση ήταν καλή και το μόνο πρόβλημα που υπήρξε ήταν η έντονη ομίχλη που επικρατεί στην ισπανική πρωτεύουσα και δυσκολεύει τις προσγειώσεις των αεροσκαφών. Παρόλα αυτά, όλα πήγαν μία χαρά και η ομάδα αποσύρθηκε αμέσως για το ξενοδοχείο, ώστε οι παίκτες να ξεκουραστούν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, έχει πάρει μαζί του δεκατρείς διαθέσιμους, συν τον Κώστα Παπανικολάου για να κάνει την σημερινή προπόνηση (θα γίνει στις 21:30) και να μπαίνει ολοένα περισσότερο στο κλίμα
. Η συμμετοχή του Ματ Λοτζέσκι ο οποίος είναι το νέο όνομα στην αποστολή μετά από 50 μέρες απουσίας λόγω θλάσης, θα κριθεί τη τελευταία στιγμή, καθώς ιατρικά είναι απόλυτα έτοιμος, προπονείται εδώ και μία εβδομάδα κανονικά, αλλά έχει μείνει πίσω από ρυθμό και φυσική κατάσταση. Οι πιθανότητες να μπει στη δωδεκάδα, είναι 50-50.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη των ερυθρόλευκων στη Μαδρίτη, από την κάμερα του "sport-fm.gr":
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ