2016-01-28 10:48:05
Φωτογραφία για Η ατάκα του Τσίπρα στον Αναστασιάδη που τους άφησε όλους άφωνους...
Οι ηγέτες Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ θα παρακαθίσουν σε κοινή σύσκεψη, στην οποία θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας στον τομέα των υδάτινων πόρων

Επίσημη υποδοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ομολόγου του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου- Ισραήλ.

Ακολούθως θα πραγματοποιηθούν χωριστές συναντήσεις του Κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Βενιαμίν Νετανιάχου και στη συνέχεια οι τρεις ηγέτες θα παρακαθίσουν σε κοινή σύσκεψη, στην οποία θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας στον τομέα των υδάτινων πόρων. Ο Αλέξης Τσίπρας αστειευόμενος μάλιστα ανέφερε στον κ. Αναστασιάδη ότι τελευταίως τον βλέπει πιο συχνά και από τους υπουργούς του.

Ο Kύπριος κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του χαρακτήρισε την τριμερή ως «την κορύφωση μιας προσπάθειας συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2014»
. Ανέφερε ότι θα συζητηθούν πολύ συγκεκριμένα θέματα, που αφορούν την ενέργεια, τον τομέα των μεταφορών, του τουρισμού, των υδάτινων πόρων και ευρύτερα τον οικονομικό τομέα. Αναμένεται, είπε, να προκύψει και η σύσταση μιας ειδικής Επιτροπής, η οποία θα παρακολουθεί τα όσα έχουν συμφωνηθεί, ώστε μέχρι την επόμενη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες, να υπάρξουν πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα, όπως αυτά θα αποφασιστούν σήμερα σε πολιτικό επίπεδο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δελτίο καιρικών φαινομένων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δελτίο καιρικών φαινομένων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ