2016-01-28 17:37:24
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ... «ΔΕΝΕΙ» ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Το δίδυμο Μποτία-Σιόβα στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού επέστρεψε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με το πλάνο του Μάρκο Σίλβα για τα επόμενα παιχνίδια να έχει... κοινό παρονομαστή την Αντερλεχτ.

Αυτά τα ματς άλλωστε είναι που... "καίνε" πραγματικά και τον Πορτογάλο τεχνικό -χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται βέαβαια για τα εγχώρια ματς, κάθε άλλο μάλιστα- που θέλει να είναι όσο καλύτερα μονταρισμένη η ομάδα για να μπορέσει να πετύχει τον πρώτο της στόχο στο Γιουρόπα Λιγκ, που είναι φυσικά η πρόκριση στους "16".

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι αυτό που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τον Σίλβα, ψάχνοντας ουσιαστικά τον παρτενέρ του Μποτία. Ο Ισπανός αμυντικός είναι με διαφορά ο πιο αξιόπιστος στόπερ που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός και η αλήθεια είναι πως δίπλα στον Σιόβα έχει λειτουργήσει καλύτερα απ' ό,τι παίζοντας με τον Ντα Κόστα.

Το δίδυμο Σιόβα-Μποτία έχει επίσης δοκιμαστεί στον χρόνο με τους δύο ευθρόλευκους να παίζουν μαζί από την περσινή σεζόν και να βγάζουν ένα δύσκολο διάστημα και φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχοντας μάλιστα, ειδικά φέτος, πολύ καλές παρουσίες σε δύσκολα παιχνίδια.


Δύο παίκτες που μπορούν να συνεργάζονται σε ικανοποιητικό βαθμό και να καλύπτουν στην καλή τους μέρα ο ένας την αδυναμία του άλλου. Αν τελικά ο Σίλβα πάει σε αυτήν την -λογική- επιλογή για το κέντρο της άμυνας θα φανεί σύντομα, Μποτία και Σιόβας πάντως έχουν πολλά υπέρ τους έναντι του Ντα Κόστα που συν τοις άλλοις δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ