2016-01-29 12:17:07
Φωτογραφία για Μύρωνας Στρατής: «Ήθελα από 23 ετών να κάνω οικογένεια»
Ο τραγουδοποιός εξηγεί γιατί επιλέγει να είναι ρομαντικός, θυμάται την περίοδο που... έχασε τον εαυτό του, μιλάει για τον φόβο που έχει για την τηλεόραση, εκμυστηρεύεται τα προσωπικά ξεκαθαρίσματα που έκανε και μιλάει για τη νέα του δισκογραφική δουλειά

Αγαπάς πολύ τη μαγειρική. Έχεις σκεφτεί να φτιάξεις δικό σου blog;

Θα με ενδιέφερε πολύ. Δεν σου κρύβω πως παλαιότερα είχα φλερτάρει με τη συγκεκριμένη ιδέα, αλλά τελικά δεν το έκανα. Επίσης, έχω δεχτεί πολλές προτάσεις να παρουσιάσω εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, να συμμετέχω σε μιμήσεις και διστάζω. Με τρομάζει λίγο να ξεφύγω από τη μουσική μου πορεία. Τελευταία στιγμή αναρωτιέμαι μήπως μπερδέψω τον κόσμο με το τι ακριβώς κάνω και μπερδευτώ κι εγώ.

Μήπως φοβάσαι και λίγο;

Πιθανότατα. Με την τηλεόραση έχω τεράστια φοβία και είμαι αρνητικός σε όλες τις προτάσεις. Χτίζεις ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν και ο κόσμος βλέπει κάτι νέο από εσένα. Εγώ είμαι σταθερός άνθρωπος, που κάνω αργά και μελετημένα βήματα και δεν θέλω ξαφνικά να ρίξω μια χειροβομβίδα για να δω τι θα συμβεί. Μπορεί να είμαι, βέβαια, λίγο υπερβολικός.


Θα έκανες το τραπέζι σε μια κοπέλα για να την κερδίσεις;

Δεν μαγειρεύω για να ρίξω μια γυναίκα. Αν γίνει κοπέλα μου, σίγουρα θα φάει πολύ καλά. Το να πεις «Έλα σπίτι μου να σου μαγειρέψω» είναι το νέο «Έλα να δούμε DVD», οπότε, από το να παρεξηγηθώ, δεν το προτείνω. Πάντως, όταν μαγειρεύω, το κάνω με πολλή αγάπη και με την καρδιά μου. Για τον εαυτό μου δεν θα το κάνω εύκολα. Το μεσημέρι πηγαίνω για φαγητό στη μαμά μου, που μένει πέντε τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι μου.

Πώς κύλησε ο χρόνος ως εργένης;

Έχω περάσει πολύ όμορφα αυτό το διάστημα. Έχω φλερτάρει κι έχω ταξιδέψει πάρα πολύ. Η ζωή συνεχίζεται όμορφα, όπως πρέπει να είναι. Κάθε φορά που αρχίζεις ή τελειώνεις μια σχέση, ανοίγεται ένας νέος κόσμος μπροστά σου. Βλέπω πάντα μισογεμάτο το ποτήρι.

Τι είναι αυτό που ανακάλυψες για σένα μετά το χωρισμό σου;

Κατάλαβα πως η μοναξιά είναι κάτι ωραίο. Χρειάζεται να μείνεις ένα διάστημα μόνος σου για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πράγματα. Έτσι βλέπεις και τα λάθη που έγιναν μέσα στη σχέση. Τώρα που είμαι ήρεμος, αναρωτήθηκα γιατί κάποια στιγμή συμπεριφέρθηκα με συγκεκριμένο τρόπο. Κάνεις την αυτοκριτική σου και προχωράς. Η κάθε σχέση είναι μια εμπειρία και είναι στο χέρι σου να βγεις καλύτερος άνθρωπος.

Φλέρταρες αρκετά;

Δεν το έχω πολύ με το φλερτ, γιατί ήμουν πάντα σε μακροχρόνιες σχέσεις. Έχω δύο καλούς φίλους που φλερτάρουν και το βρίσκω πολύ συναρπαστικό. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βγει και θα κάνει χαμό.

Πέρασες, όμως, κι αυτή τη φάση. Σωστά;

Ναι, μωρέ. Είναι λογικό. Μετά ηρεμείς. Η ζωή συνεχίζεται μια χαρά.

Είσαι έτοιμος να κάνεις μια νέα σχέση;

Δεν το ξέρεις πότε είσαι έτοιμος. Αυτό σκάει ξαφνικά.

Έχει σκάσει κάτι ξαφνικά αυτό το διάστημα;

Μπορώ να σου πω πως είμαι πολύ καλά. Όλα τα πράγματα έχουν μπει στη θέση τους.

Αυτό σημαίνει πως δεν είσαι μόνος σου;

Έλα, τώρα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Δεν ξέρω. Είμαι καλά!

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η ιδανική σύντροφος για σένα;

Όποτε έχω πει πως θέλω να έχει κάτι συγκεκριμένο, δεν συμβαίνει. Οι σχέσεις μπορεί να σε βγάλουν κάπου που δεν φαντάζεσαι. Έμαθα να μην έχω στεγανά.

Θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια;

Βέβαια! Ήθελα από 23 ετών να κάνω οικογένεια, αλλά είμαι 34 και ακόμη δεν έχει συμβεί. Πάντως, δεν θέλω να γίνω μπαμπάς σε μεγάλη ηλικία. Δεν αγχώνομαι κιόλας, εμείς οι άντρες έχουμε περιθώριο. Τα πράγματα προχωράνε και θα δούμε πώς θα τα φέρει η ζωή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ