2016-01-29 23:42:21
Φωτογραφία για ΦΑΝΕΛΑ ΑΠΟ... ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ! (PHOTOS)
Πάει να... σπάσει τα ταμεία αθλητική εταιρεία που θέλει να συνεχίσει να... ντύνει τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα» να... υπερηφανεύεται πως θα αποκτήσει «χρυσή» φανέλα!

Σύμφωνα με τη «Marca», η «Adidas» έχει δώσει τα χέρια με τους «μερένχες» για συνεργασία για τα επόμενα 10 χρόνια που θα αποφέρει κάθε έτος έσοδα της τάξεως των 140 εκ. ευρώ στα ταμεία της «βασίλισσας». Μιλάμε για ποσό-ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που αποδεικνύει τί... ειδικό βάρος έχει η εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η «Adidas» θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία της με την «βασίλισσα», κάνοντας υπέρβαση κατά ένα ποσοστό 40% στη συμφωνία που έχει πετύχει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία δίνει 98,5 εκ. ευρώ το χρόνο. Επιπλέον, θα ξεπεραστεί και το ποσό ρεκόρ των 900.000.000 ευρώ, που είναι η συμφωνία της Μπάγερν Μονάχου με την «Adidas», αλλά για τα επόμενα 15 χρόνια.

Η «βασίλισσα» αποτελεί το πιο... ποθητό μαγαζί για πολλές μεγάλες εταιρείες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί της και έτσι προσφέρουν «τρελά» χρήματα για να τα καταφέρουν να συνάψουν συνεργασία μαζί της.

Εάν τελικά γίνει αυτή η συμφωνία, η Ρεάλ θα έχουν την πιο ακριβή φανέλα αυτή την στιγμή στον κόσμο...Δείτε τις «10» πιο ακριβές φανέλες, όπως τις δημοσίευσε και η «Marca» και φιλοξενήσει η «Globo»:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ