2016-01-29 23:56:18
Φωτογραφία για ΤΟ... ΕΣΩΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Ζορίστηκε, αλλά κέρδισε… η Άντερλεχτ, η οποία επιβλήθηκε 2-1 στο «Στάιεν» της Σιντ Τρούιντεν και πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League τα βρήκε σκούρα. Ευτύχησε να προηγηθεί στο 2’ με πέναλτι του Τίλεμανς, το οποίο κέρδισε ο Λουκεμπάκιο. Οι παίκτες της... επαναπαύτηκαν και έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους.

Η Σιντ Τρούιντεν ισοφάρισε στο 25’ με τον Φερνάντες, μετά από ασίστ του Κουέβας και στο 27’ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Ραμάν, που έφυγε άουτ.

Ντεμπουτάρισαν στην ομάδα των Βρυξελλών ο Σέρβος μέσος Φίλιπ Τζούριτσιτς, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία κι ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ράφαελ Γκαλιάρδο, που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.

Η Άντερλεχτ δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση στο δεύτερο ημίχρονο, με τους οπαδούς της να... αποδοκιμάζουν τον τεχνικό Μπέσνικ Χάσι.

Στο 61’ ο Φερνάντες παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Τη λύση για τους πρωτευουσιάνους έδωσε στο 85’ με προβολή ο Σιλά, που είχε μπει αλλαγή στη θέση του Οκάκα-Τσούκα.

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Ανγκμπάν της Σιντ Τρούιντεν.

Σιντ Τρούιντεν: Ντιτουά Μαλάνγκου, Ραμάν (62’ Μπαλ), Σουμαορό (54’ Τσενκουά), Κουέβας (87’ Ρέρας), Μπαγκαγιόκο, Ντισό, Ερισό, Άλαν, Φερνάντες, Ανγκμπάν.

Άντερλεχτ: Προτό, Ντεσχάχτ, Εμποντζί, Ράφαελ, Πρατ (65’ Χασάν), Ντεφούρ, Τίλεμανς, Τζούριτσιτς, Λουκεμπάκιο, Ατσέαμπονγκ (75’ Νούιτινκ), Οκάκα-Τσούκα (73’ Σιλά).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ