2016-01-30 13:24:16
Φωτογραφία για ΝΕΑ... ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΜΜΕ!
Η Λαμποράλ Κούτσα επικράτησε, στην παράταση, με 78-81 της Μπαρτσελόνα, μέσα στη Βαρκελώνη, με τον Γιάννη Μπουρούση να έχει πολύ σημαντικό μερίδιο στη σπουδαία νίκη των Βάσκων, όπως έχουμε αναφέρει.

Ο διεθνής σέντερ, που τελείωσε το ματς στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» με 24 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ γνώρισε την αποθέωση για ακόμη μία φορά από τα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία δεν χάνουν ευκαιρία να αφιερώσουν ύμνους στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς ο Μπουρούσης διαπρέπει με τη φανέλα της ομάδας από τη Βιτόρια σε Ισπανία και Ευρώπη.

Όπως παρουσιάζει το "sportit.gr" Πιο χαρακτηριστικός όλων είναι ο τίτλος της «Marca»: «Ο Μπουρούσης παρέδωσε μαθήματα στον τεράστιο Αμπρίνες».

Η «As», με τη σειρά της, σημειώνει: «Μπουρούσης και Άνταμς έκαναν μάταιη την προσπάθεια του Αμπρίνες», ενώ η βασκική «El Correo» αναφέρεται μέσα στο ρεπορτάζ της στον Έλληνα άσο:

«Ο Μπουρούσης και ο Σενγκέλια ήταν τα “κλειδιά” για τη νίκη της Λαμποράλ».

Tέλος, η «El Pais» έχει τίτλο: «Η Λαμποράλ “κατέλαβε” το “Παλαού”» και στον υπότιτλό της σημειώνει: «Ένας “κολοσσιαίος” Αμπρίνες οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην παράταση, αλλά ο Μπορούσης και ο Άνταμς έδωσαν τη νίκη στη ομάδα της Βιτόρια (78-81)».

Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίες και οι δηλώσεις του Τόμας Σατοράνσκι, πριν από το παιχνίδι της Βαρκελώνης, με τον Τσέχο γκαρντ των «μπλαουγκράνα» να υποκλίνεται στο ταλέντο του Μπορούση: «Βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο. Θέλει να αποδεικνύει σε όλους ότι έχει τρομερό ταλέντο και δημιουργεί πολύ παιχνίδι για την ομάδα του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ