2016-01-31 19:42:11
Φωτογραφία για ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Νέα νίκη για τους Έφηβους που παρέμειναν στην κορυφή.

Σ' αγώνα της 17ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη στην Αργυρούπολη το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου και παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολιγικού πίνακα!

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Μόλις στο 13' ο Ολυμπιακός παίρνει ...κεφάλι στο σκορ. Ο Καμπετζής βγάζει σέντρα από αριστερά, ο Τσιριγώτης πιάνει πρώτη κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, η μπάλα φτάνει στον Κωστανάσιο ο οποίος με κεφαλιά "γράφει" το 0-1.

Ο Ολυμπιακός χάνει μοναδικές ευκαιρίες για γκολ έως την λήξη του ημιχρόνου αλλά δεν καταφέρνει να σκοράρει. Αντιθέτως ο Ματσάδες στο 49' ισοφαρίζει για τον Πανιώνιο σε 1-1 και δίνει νέα τροπή στο παιχνίδι. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη πιέζει για 2ο γκολ και αυτό έρχεται στο 70' μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Χατζηιωαννίδη.


Στο 74' ο Ολυμπιακός έχει διπλό δοκάρι με τον Κωστανάσιο και τον Ξενιτίδη ενώ στις καθυστερήσεις ο Ξενιτίδης είχε τετ-α-τετ αλλά ο Εξαρχάκος απέκρουσε.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Μαυρογενίδης τόνισε: "Κάθε νίκη είναι σημαντική και ειδική όταν είναι εκτός έδρας και απέναντι σε μια καλή ομάδα. Παίξαμε καλά αλλά είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Δεν μπορούμε να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Μπράβο στα παιδιά γα τη νίκη και την εμφάνιση αλλά έχουμε πει πολλές φορές ότι ο δρόμος είναι μακρύς και θέλουμε δουλειά και βελτίωση για να φτάσουμε στο στόχο μας".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εξαρχάκος, Σπυρόπουλος, Κοντογιάννης, Γιάννης, Κουτσοποδιώτης, Ευαγγέλου, Δημητρόπουλος, Τζούζι Όργκες, Ματσάδες, Βέλμαχος, Αναστόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αμπάρα (83' Μανωλάκης), Χατζηχρήστου, Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης, Αγγελόπουλος (78' Αντωνόπουλος), Κωστανάσιος (89' Τσιντώνης), Καμπετζής (68' Χατζηιωαννίδης), Τσιριγώτης (55' Βοϊλης).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ