2016-02-02 06:11:09
Φωτογραφία για «Είμαστε αρωγοί σε δράσεις που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και ανοίγουν δημιουργικές διεξόδους στη νεολαία μας»
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 24ο Πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού Ελλάδος παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη στο Κλειστό Γήπεδο Αγίου Θωμά, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016. Την αθλητική βραδιά χορού διοργάνωσε η Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Ε.Χ.Ο.Ε.) με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Παρουσία εκατοντάδων θεατών, περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας, μέλη 20 Σωματείων από όλη την Ελλάδα, διαγωνίστηκαν σε λατινοαμερικάνικους και ευρωπαϊκούς ζευγαρωτούς χορούς ( samba, rumba, salsa, tango κ.α), ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ Γιώργος Πατούλης απένειμε τα κύπελλα και τα βραβεία στα ζευγάρια που διακρίθηκαν, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη του στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας.

« Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την εξαιρετική εμφάνιση τους, καθώς και στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ιορδάνη Παυλίδη και τα μέλη του Δ.Σ. θέλω να υπογραμμίσω ότι είμαστε αρωγοί σε αθλητικές δράσεις, όπως αυτή που όλοι ζήσαμε απόψε, οι οποίες προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και ανοίγουν δημιουργικές διεξόδους στη νεολαία μας.»


Παράλληλα ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης. Παρούσες στην εκδήλωση ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Ρένα Χαλιώτη και η Δημοτική Σύμβουλος κα Κατερίνα Φραγκάκη.

Οι νικητές του 24ου Πρωταθλήματος Ελλάδος Αθλητικού Χορού θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε πρωταθλήματα και κύπελλα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού W.D.S.F., της οποίας είναι μέλη. Το επόμενο ραντεβού είναι στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο Ελλάδος στις 19 Μαρτίου 2016.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ