2016-02-02 09:38:10
Φωτογραφία για Έφοδος των αγροτών της Κ. Αχαϊας στην Πάτρα - Σκληραίνουν τη στάση τους και απειλούν με κλείσιμο των διοδίων του Ρίου
«Σκληραίνουμε τη στάση μας, γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω και με το... προσχέδιο για το Ασφαλιστικό τελειώνουν την αγροτιά», τόνισε στο PatrasTimes.gr το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών της Κ. Αχαϊας, Χρήστος Μπεκίρης.

Σημειώνουμε πως, χθες βράδυ συνεδρίασε η συντονιστική επιτροπή, όπου επικράτησαν οι πιο θερμές απόψεις, σε αντίθεση με άλλες που έκαναν λόγο για «μερική υποχώρηση και έναρξη ενός διαλόγου με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ή ακόμα και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό».

"Οι αγρότες θα κάτσουν στο τραπέζι του διαλόγου, μόνο αν η κυβέρνηση πάρει πίσω το προσχέδιο και ξεκινήσει συζήτηση από μηδενική βάση", δήλωσε ο κ. Μπεκίρης.

Έτσι, αποφασίστηκε πλέον 4ωρος αποκλεισμός της Πατρών-Πύργου στα φανάρια της Κάτω Αχαϊας, αντί για τρίωρο, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Επιπροσθέτως, οι αγρότες της Δυτικής Αχαίας θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Δήμου Πατρέων να παραστούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ την Πέμπτη θα «εισβάλλουν» με τα τρακτέρ στο κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας, για να λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Επίσης, οι αγρότες της Κ. Αχαϊας το προσεχές Σαββατοκύριακο, είναι αποφασισμένοι να σκληρύνουν περεταίρω τη στάση τους, έχοντας στα σχέδιά τους αποκλεισμό των διοδίων του Ρίου στην Ολυμπία Οδό ή και αποκλεισμό της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ