2016-02-03 09:36:22
Φωτογραφία για MVP ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ACB Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ
Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε το back to back στην ACB, καθώς αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά πολυτιμότερος παίκτης του μήνα στην ισπανική λίγκα.

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της Λαμποράλ Κούτσα, ο οποίος φαίνεται να διάγει τη δεύτερή του... νιότη στην Βιτόρια, είχε στον πρώτο μήνα του 2016 το μεγαλύτερο ranking στη Liga Endesa, με 24,75 ανά αγώνα, έχοντας 18,5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 0,5 τάπες και 6,75 κερδισμένα φάουλ κατά μέσο όρο.

«Αφιερώνω το βραβείο στον συμπαίκτη και φίλο μου, Τόκο (σ.σ. Σενγκέλια) που είναι εκτός λόγω τραυματισμού στο γόνατο και μας λείπει πολύ. Οι υπόλοιποι προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό του», δήλωσε ο διεθνής σέντερ και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ειδικά επειδή είχαμε έναν πολύ καλό μήνα σαν ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος που βοήθησα την ομάδα να πάρουμε τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, πάνω από ατομικές διακρίσεις. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τους προπονητές μας. Το βραβείο είναι για όλη την ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ