2016-02-04 22:00:23
Φωτογραφία για Όλα καλά με Μπεργκ, παίζει στο Περιστέρι
Ο Μάρκους Μπεργκ γύρισε την Πέμπτη στην Αθήνα από το ταξίδι αστραπή που πραγματοποίησε στη χώρα του προκειμένου να τον τσεκάρει (και) ο γιατρός της Εθνικής Σουηδίας ενόψει του Euro 2016 το προσεχές καλοκαίρι. Η παρουσία του στο επικείμενο Euro (όπου συμμετέχουν ως γνωστόν οι Σουηδοί) αποτελεί έναν πολύ βασικό στόχο για τον Μπεργκ και αυτός ήταν ο λόγος που μετέβη αιφνιδιαστικά στη χώρα του. Για την ακρίβεια το προπονητικό τιμ της Εθνικής του ομάδας βρίσκεται σε διαδικασία καταρτισμού της λίστας των Σουηδών ποδοσφαιριστών που θα κληθούν στην προετοιμασία της και στο πλαίσιο τσεκαρίσματος (κάθε περίπτωσης ξεχωριστά) έδειξαν μία ανησυχία για τον Μπεργκ εξαιτίας του μυϊκού τραυματισμού του στο ίδιο σημείο.

Ο Μπεργκ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό, πήρε την άδειά του, επισκέφτηκε τους ανθρώπους της Εθνικής Σουηδίας και εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της χώρας του, ο οποίος του επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά να μην βιαστεί για το Σάββατο, συνιστώντας του να κάνει 2-3 μέρες ακόμα ατομικό πρόγραμμα
. Ούτως ή άλλως ο Στραματσόνι επιθυμεί πρωτίστως να τον έχει στη διάθεσή του στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο που εξ αρχής ήταν ο βασικός στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.  Γενικώς ο Ιταλός τεχνικός έχει ζητήσει από το ιατρικό τιμ και τους συνεργάτες του να υπάρχει… πανστρατιά στο Περιστέρι και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πέραν του Μπεργκ πανέτοιμος θα είναι και ο Ράσμους Τελάντερ (!) παρότι αρχικά υπολογίζονταν μεγαλύτερο το διάστημα της απουσίας του.  Μία επιστροφή εξίσου σημαντική με δεδομένες τις απανωτές ατυχίες στο κέντρο της άμυνας της ομάδας.

Πηγή: sdna.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ