2016-02-05 12:50:49
Φωτογραφία για Δικογραφία σε βάρος αγροτών του «μπλόκου» από την Τροχαία Τρικάλων
Εξελίξεις υπάρχουν στην χθεσινή απόφαση των κτηνοτρόφων και αγροτών που... απέκλεισαν για περίπου 3 ώρες την Εθνική Οδό Τρικάλων- Καρδίτσας στην είσοδο της πόλης των Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει τοtrikalanews.gr 2 τρακτέρ που συμμετείχαν στην χθεσινή κινητοποίηση- διαμαρτυρία για το Σχέδιο Νόμου που προωθεί η Κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό, κλείνοντας τον δρόμο, βρέθηκαν να καταγράφονται από Τροχονόμο οι πινακίδες κυκλοφορίας για τα …περαιτέρω.

Μόλις το αντιλήφθησαν οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν στους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και κατόπιν συνεννόησης απέσυραν τα συγκεκριμένα τρακτέρ από το οδόστρωμα.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό και οι Αστυνομικοί της Τροχαίας Τρικάλων σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των 2 ιδιοκτήτων των τρακτέρ που έφεραν πινακίδες με την κατηγόρια της «παρακώλησης συγκοινωνιών», χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να προβούν σε συλλήψεις, ενώ η υπόθεση θα παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Τρικάλων.

Στον κόμβο Τρικάλων-Καρδίτσας-Λάρισας παραμένουν παρατεταγμένα δεκάδες τρακτέρ, αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα, έχοντας Ελληνικές και μαύρες σημαίες χωρίς να εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ