2016-02-07 17:44:10
Φωτογραφία για Ο ΓΚΟΜΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ... ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ «ΚΛΑΡΙ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!
Από το πρωί οργιάζουν τα διάφορα σάιτ που μοναδικό σκοπό έχουν να βάζουν λόγια για τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία. Ναι, είναι τα ίδια που διαφήμισαν τις δηλώσεις Αλαφούζου χθες που με όσα είπε έβγαλε... τυφλή όλη την Ελλάδα!

Αυτή τη φορά λοιπόν έβγαλαν ΔΗΘΕΝ δηλώσεις του Γκόμες, πρώην παίκτη της Κέρκυρας ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μόνο που ο ίδιος ο Γκόμες πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο facebook την συνέντευξη στα γαλλικά γράφοντας: 

«Πρόσθεσα την πραγματική συνέντευξη εδώ, για όσους θέλουν να τη μεταφράσουν μόνοι. Ποτέ δεν μίλησα για διαιτητές ή κάτι τέτοιο».

Λίγο αργότερα στην ιστοσελίδα joinsports.gr, υποστήριξε: «Ο κόσμoς νομίζει ότι είπα ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τους διαιτητές, αλλά ποτέ δεν το είπα αυτό. Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι έχει ισχυρή ομάδα και ισχυρό πρόεδρο. Εννοούσα ότι έχει περισσότερο σεβασμό και λόγω της δυναμικής των φιλάθλων του. Όπως η Γιουβέντους στην Ιταλία, η Ρέαλ και η Μπαρτσελόνα».

Φυσικά τα παπαγαλάκια τη δουλειά τους την έκαναν, αφού πες πες, όλο και κάτι θα μείνει. Έλα όμως που μένει σε αυτούε που τρώνε σανό και όχι σε όποιους βλέπουν την αλήθεια. Περαστικά λοιπόν παπαγαλάκια και μην ξεχάσετε να κάνετε κανένα αφιέρωμα στον Λέτο.

Πως το είπε παπαγαλάκια ο Γκόμες; "Όπως η Γιουβέντους στην Ιταλία, η Ρέαλ και η Μπαρτσελόνα";;;; 

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ