2016-02-07 23:15:17
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΕΤΙΝΗ «ΦΑΠΑ» ΑΠ'ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έκανε... μία τελική απόψε στο Φάληρο, αλλά για τα ασπρόμαυρα ΜΜΕ φταίνε οι... επόπτες που δεν τον άφησαν να κάνει άλλη. 

Φυσικά για το οφσάιντ στον Ντουρμάζ, ούτε λόγος Ας τους αφήσουμε όμως στον... πόνο τους για τη δεύτερη φετινή "φάπα" από τον Θρύλο και ας δούμε πως σχολίασαν την ήττα με 1-0.

olapaok.gr : Δεν μπορούσε να «απειλήσει» και έχασε

Σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ δεν δέχτηκε ιδιαίτερη μεγάλη πίεση από τον Ολυμπιακό, έχασε με 1-0 καθώς επιθετικά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους και τελείωσε το παιχνίδι με μία τελική προσπάθεια. Δόθηκαν οφσάιντ που ο «Δικέφαλος» έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται

Ηττα στο ντέρμπι με 1-0… Ο ΠΑΟΚ επιθετικά δεν μπόρεσε να είναι αυτός που… πρέπει (υπήρχαν βέβαια και… ανύπαρκτα οφσάιντ) και τελείωσε το ματς με μόλις μια τελική προσπάθεια. Ετσι έχασε, έστω κι αν δεν «ένιωσε» μεγάλη πίεση από τον Ολυμπιακό.

paok24.com : Ένα γκολ, μία μόλις τελική, μία αγκωνιά, δύο οφσάιντ Ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε και δεν τον άφησαν να κάνει φάσεις…

Ένα γρήγορο γκολ έκρινε το ντέρμπι στο οποίο ο ΠΑΟΚ τα έκανε όλα καλά, εκτός από τη δημιουργία φάσεων.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο Καραϊσκάκη, δέχθηκε ένα γρήγορο γκολ (το πρώτο στην Ελλάδα για τον Ελαμπντελαουί) και τελικά έχασε από τον Ολυμπιακό με 1-0.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ