2016-02-08 01:43:09
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Σ' αγώνα της 14ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη στο Ρέντη το απόγευμα της Κυριακής ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη αν και είχε ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ δεν τα κατάφερε ενώ ο Πλατανιάς απείλησε σοβαρά έχοντας δοκάρι στο 35' με τον Αρζίδη.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 58' με ωραίο πλασέ του Τσακίρη ενώ στο 77' ο Μούγιος διπλασίασε με πλασέ τα τέρματα του Ολυμπιακού αφού αξιοποίησε ωραία πάσα του Μπουλάρι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκος Τοπολιάτης σημείωσε: "Στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να έχουμε καλύτερη εικόνα. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να προσθέτουμε συνέχεια νέα στοιχεία. Δουλειά και μόνο δουλειά και συνεχίζουμε".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Ράμα, Τσακίρης (73' Μικρός), Τσέργας (49' Γλυνός), Γεωργαντής (63' Μπουλάρι), Φέκκας (80' Κουλουριώτης), Μούγιος (80' Χρυσικός).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Τζολάκης, Παγωνάκης, Σαρρής, Μαράκης, Τζουγκράκης, Λαζίδης (68' Νικολακάκης), Βρέτο, Αρζίδης (75' Αλιφιεράκης), Κουτσουπιάς, Ψαρουδάκης (79' Φραγκουδάκης).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ