2016-02-08 21:34:12
Φωτογραφία για Εκρήξεις στο μηχανοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων
Περικυκλωμένο από περιπολικά, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ το αμαξοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων Μία σειρά από εκρήξεις σε χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Τρικκαίων , σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

Όπως καταγράφει το trikalanews.gr από τις εκρήξεις σημειώθηκε πυρκαγιά την οποία προσπαθούν να σβήσουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων που έσπευσε με 4 πυροσβεστικά οχήματα, με επικεφαλής τον Διοικητή της Π.Υ. Γιώργο Παπαπολύκαρπο.

Πριν λίγο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε πυροσβέστη για το Νοσοκομείο Τρικάλων, ο οποίος βρισκόταν στον χώρο όπου επιχειρείτε η κατάσβεση της φωτιάς.

Στον χώρο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Αλέκος Πολυμερόπουλος, ο οποίος ήταν εμφανώς σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σημείο, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Αντιδήμαρχοι Βασιλένα Μητσιάδη και Ιωάννης Κωτούλας.

Οι εκρήξεις αποδίδονται σε φιάλες υγραερίου χωρίς ωστόσο αυτή την στιγμή να υπάρχει επίσημη εξήγηση, ούτε από την Δημοτική Αρχή, ούτε και από την Π.Υ. Τρικάλων.

Εντωμεταξύ, εξωτερικά ο χώρος δεν δείχνει ότι υπάρχει πυρκαγιά και φαίνεται ότι έχει περιοριστεί σε εσωτερικό χώρο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ