2016-02-09 23:12:23
Φωτογραφία για Δείτε ασυνήθιστους αλλά δοκισμένους τρόπους για να βγάλει κανείς γρήγορα λεφτά
Σε περιόδους οικονομικής κρίσης πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να βρουν ένα επιπλέον εισόδημα με μία παρτ τάιμ δουλειά. Η έξτρα απασχόληση ως πωλητής ή σερβιτόρος είναι η συνήθης επιλογή που κάνει κάποιος για να αυξήσει τα έσοδά του, όμως υπάρχoυν κάποιες δουλειές που και δοκιμασμένες είναι και γρήγορα χρήματα μπορεί να βγάλει αυτός που θα ασχοληθεί με αυτές.

Σύμφωνα με το AOL ένας γρήγορος τρόπος για να κερδίσει κανείς ένα επιπλέον εισόδημα είναι να «πουλήσει» το κορμί του στην επιστήμη.

Π.χ. μία περίπτωση είναι η πώληση πλάσματος του αίματος, αν ο χρήστης έχει ηλικία 18-65 ετών, ζυγίζει πάνω από 50 κιλά και η γενικότερη εικόνα της υγείας του είναι καλή.

Επίσης ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει την επιθυμία του να λάβει μέρος σε κάποια επιστημονικά πειράματα για την ανακάλυψη νέων φαρμάκων και θεραπειών, όπου μπορεί να κερδίσει έως και 100 δολάρια.

Καλό είναι πριν αποφασίσει να κάνει κάτι τέτοιο, ο χρήστης, να έχει ενημερώσει τον γιατρό του.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να «πουλήσει» τα προσόντα του στο fiverr.com. Ένα τραγούδι του, ένα ποίημά του μπορούν να του αλλάξουν την ζωή ή ακόμα και να του ανοίξουν οι πόρτες για τηλεοπτική καριέρα. Ο χρήστης μπορεί να κερδίσει από 5 δολάρια ή και περισσότερα ανάλογα με το ταλέντο του ενώ ήδη στο fiverr πάνω από 100.000 χρήστες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους "μετά αμοιβής" στους ενδιαφερόμενους.

Μία άλλη λύση για γρήγορο και σχετικά εύκολα εισόδημα είναι η πώληση παλαιών DVD, CD και βιβλίων τα οποία ο ενδιαφερόμενος για έξτρα εισόδημα μπορεί να έχει στο σπίτι του.

Υπάρχουν ειδικά σάιτ που μπορεί να απευθυνθεί κανείς, όπως το Amazon και το ebay που ένα παλιό βιβλίο μπορεί να αποφέρει ακόμα και 10 δολάρια στον χρήστη.

Το να βγάζει κανείς βόλτα σκυλιά έχει περισσότερα χρήματα από όσα νομίζουν οι περισσότεροι. Στη Νέα Υόρκη ένας Dogwalker βγάζει ακόμα και 150.000 δολάρια το χρόνο.

Το να νοικιάζει κανείς ένα δωμάτιο του σπιτιού του στο Airbnb μπορεί να του αποφέρει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Το Airbnb παίρνει προμήθεια από το δωμάτιο 3% και όλο το άλλο ποσό καταλήγει στον χρήστη, ο οποίος μπορεί να κάνει έρευνα αγοράς πριν καθορίσει την τιμή του δωματίου του, σε σχέση με το πόσο χρεώνουν ξενοδοχεία στην περιοχή του.

Ήδη μεγάλες τράπεζες όπως η Goldman Sachs καλύπτει τα έξοδα διαμονής των υπαλλήλων της και στο Airbnb.

Ένα νέο επάγγελμα είναι η... πώληση μαλλιών. Μπορεί αυτός που πουλάει τα μαλλιά του να κερδίσει έως και 300 δολάρια (αν πρόκειται για μακριά μαλλιά)

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως εταιρείες και οργανισμοί πληρώνουν πολίτες για να ενταχθούν σε «ομάδα εστίασης» ή ακόμα και για δοκιμή νέων προϊόντων, ώστε να καταγράψουν τις εμπειρίες τους.

Κάποιες εταιρείες πληρώνουν για να απαντά ο χρήστης διαδικτυακά σε σειρά ερωτήσεων.

Μια επικερδής δουλειά είναι η δωρεά σπέρματος που μπορεί στις ΗΠΑ να πληρωθεί έως και $680 τα 5cc.

Το Crowdfunding δηλαδή η αναζήτηση επενδυτών μέσω κάποιας πλατφόρμας όπως το Kickstarter, μπορεί να αποφέρει έως και εκατ. δολάρια, για μία καλή ιδέα.

Όσοι έχουν την δυνατότητα και τις γνώσεις, μπορούν να δημιουργήσουν ένα tutorial, ώστε online να βοηθούν παιδιά στα μαθήματά τους, πάντα με κάποια χρέωση (10 δολ.την ώρα).

Η προσφορά παρέας μέσω του ίντερνετ έχει αρχίσει να αναπτύσσεται στις ΗΠΑ. Ο χρήστης προσφέρει μετά πληρωμής την συντροφιά του με την ώρα, ώστε να πάει με τον ενδιαφερόμενο σινεμά ή για φαγητό.

Η ενοικίαση του ιδιωτικού χώρου πάρκινγκ είναι άλλος ένας τρόπος να βγάλει κανείς έξτρα χρήματα εύκολα.

Η πώληση αντικειμένων και συσκευών που δεν μας χρειάζονται σε ένα παλαιοπωλείο μπορεί να επιφέρει κάποιο έσοδο. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ