2016-02-11 18:39:12
Φωτογραφία για ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ... ΜΑΝΤΑΛΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Στη... δίψα που υπάρχει στην ΑΕΚ για να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Πέτρος Μάνταλος, τονίζοντας ότι το σκορ του μεταξύ τους αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Tώρα βέβαια, δίψα είχαν και πέρσι στο κύπελλο, όπως και στην 4άρα του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, αλλά τα όνειρα είναι... δωρεάν!

Πάντως, ο Μάνταλος δεν πρέπει να έχει... παράπονο, αφού ο προπονητής του επέλεξε να τον ξεκουράσει από τον αγώνα με τον... Παναθηναϊκό, οπότε όλα καλά! 

«Δεν υπάρχει καν η πολυτέλεια να μείνουμε στην ήττα από τον Ατρόμητο, όταν μπροστά μας έχουμε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι» δηλώνει μεταξύ άλλων ο μέσος της Ένωσης στο official match programme του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ θυμάται το ματς του πρώτου γύρου, εκτιμά ότι το ματς του Σαββάτου είναι η ευκαιρία για εκείνον και τους συμπαίκτες του να... αποδείξουν ότι το βαρύ σκορ στο Καραϊσκάκη δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων, ενώ αναφέρεται στον Γκουστάβο Πογιέτ και στις απαιτήσεις της νέας του θέσης με την αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3.

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής αυτό καλείται να κάνει. Να προσαρμόζεται στον καινούργιο του ρόλο και σε ό,τι του ζητάει ο προπονητής του», επισημαίνει ο Μάνταλος, ενώ αναφέρεται στην επιθυμία εκείνου, των συμπαικτών του αλλά και όλου του κόσμου να δουν την ΑΕΚ να γίνεται εκείνη που θα ...«σπάσει» το φετινό αήττητο των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ