2016-02-13 03:42:12
Φωτογραφία για Ομιλία του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Πάνου Σκουρολιάκου για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Δείτε τι είπε: Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Πάνος Σκουρολιάκος μίλησε στη... Βουλή σχετικά με την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Άρχισε την ομιλία του επισημαίνοντας πως η Κυβέρνηση φέρνει την παρούσα Π.Ν.Π. εξαιτίας της ανάγκης υλοποίησης του παράλληλου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Συνέχισε την ομιλία του αναφερόμενος στην «Νομοθετική Ρύθμιση – Τροπολογία» σύμφωνα με την οποία το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών περιέχεται στην ιδιοκτησία του Ελληνικού Δημοσίου.

Τόνισε πως τα τεράστια χρέη που συσσωρεύτηκαν εξ’ αιτίας του κόστους λειτουργίας και των φαραωνικών του εγκαταστάσεων, περιήλθαν στην υποχρέωση του Δημοσίου σύμφωνα με απόφαση της Κυβέρνησης Παπαδήμου δεκαπέντε (15) ημέρες πριν τις εκλογές του 2012.

Εφ’ όσον λοιπόν το Ελληνικό Δημόσιο δεν μπορεί να αποφύγει την καταβολή των οφειλομένων, αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του όσον αφορά τις πληρωμές και ταυτόχρονα περιέχεται σ’ αυτό η πλήρης κυριότητα σε κινητή και ακίνητη περιουσία.

Κατέληξε λέγοντας πως το Μέγαρο πρέπει να συνεχίσει το έργο του με έμφαση στην εκπαιδευτική λειτουργία του, να αγκαλιάσει τους νέους και τα κοινωνικά στρώματα που ως σήμερα δεν έχουν πρόσβαση σ’ αυτό και να λειτουργήσει με γνώμονα την διαφάνεια, την αξιοκρατία και τον πλουραλισμό στις επιλογές του.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ