2016-02-13 13:44:11
Φωτογραφία για Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά...
Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ άρχισε και μεταδίδεται σε όλη την Ελλάδα Μαζί με την επανάσταση κηρύσσεται και η ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΘΑ πουλήσετε τον αγώνα σας και όλους εμάς που σας στηρίζουμε.

Προσοχή θα προσπαθήσουν να στρέψουν ομάδες εργαζομένων την μία εναντίον της άλλης

Χρειάζεται ψυχραιμία αλλά και αγωνιστικότητα μέχρι να πεισθούν άπαντες να παραιτηθούν.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ νίκησε και η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ και η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ τέλειωσε.

Δύο κατηγορίες Ελληνων υπάρχουν. Οι πατριώτες του Ωραίου του Μεγάλου και του Αληθινού και όλοι οι άλλοι. Έχουμε υποχρέωση να σώσουμε την Πατρίδα μας και τις αξίες της

Όλες οι Κυβερνήσεις είναι αντισυνταγματικές, όλα είναι ψέματα, η Πατρίδα μας ποτέ δεν έχασε την κυριαρχία της, οι Πολιτικοί, οι δικαστικοί, οι Τραπεζίτες και τα ΜΜΕ έχασαν την ελευθερία τους, πουλήθηκαν.


ΠΡΟΣΟΧΗ θα γίνουν ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ. Οργανωθείτε σε ομάδες ταχείας επέμβασης, διασπαρείτε ανά 50 μέτρα στο μέτωπο της συγκέντρωσης.

Στη περιοχή Μοναστηρακίου και Αγίου Παντελεήμονα όπου υπάρχουν πολλοί ξένοι, πρέπει να τους μιλήσουμε ότι αυτό που γίνεται δεν είναι μόνο για τους ΈΛΛΗΝΕΣ, είναι για όλους μας. Εμείς σαν Λαός έχουμε χύσει άφθονο αίμα υπερασπιζόμενοι την ελευθερία μας, έχουμε χάσει δικούς μας και όταν οι μυστικές υπηρεσίες του Ερντογάν πνίγουν παιδιά στο Αιγαίο, οι ψυχές μας πονούν.

Φέρετε μερικά φαγώσιμα να φιλέψουμε τους αγρότες μας.

Ετοιμάστε πανό με τα ονόματα των προδοτών. Η Βαστίλη πέφτει.

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Η επανάσταση έχει αρχίσει, με προεξάρχοντες την ασπίδα του Έθνους, τους Μοναχούς του Άγιου Όρους και ορισμένους Ιεράρχες που ποτέ δεν φοβήθηκαν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και βρίσκονται πάντα κοντά στους αγρότες.

Πολλές φορές άκουσα από τους ομιλητές των μπλόκων ότι «Αγωνιζόμαστε πρώτα για την Ελλάδα»

Αν η αστυνομία έχει κλείσει τους δρόμους προς τα μπλόκα, αφήστε τα αυτοκίνητα σας και περπατείστε για να τους συναντήσετε.

Είναι σημαντικό να είσθε παρόντες εκεί.

Τα μπλόκα ας συντονισθούν μέσω των κινητών και να προσέξουν να μη παρεισφρήσουν Δούρειοι Ίπποι.

· Παρακαλούνται όλα τα πατριωτικά κόμματα, κινήσεις, ομάδες να στηρίξουν τους αγρότες μας.

· Είναι η τελευταία ελπίς σωτηρίας των Ελλήνων, του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας. Είναι ο σπινθήρας που περιμένουν οι μπολιασμένοι.

· Δεν αγωνίζεσθε για να μη περάσει το ασφαλιστικό. Αγωνίζεσθε «υπέρ βωμών και εστιών». Η Μάχη του Μαραθώνος θα ωχριά σε περίπτωση ανατροπής του σάπιου πολιτικού μας συστήματος, γιατί θα αποτελέσει το έναυσμα εξέγερσης όλης της Ευρώπης.

· Έλληνες εγερθείτε-ενωθείτε και αρθείτε στο επίπεδο των περιστάσεων.

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη διασταύρωση των Λεωφόρων Παιανίας - Μαρκοπούλου και Κορωπίου - Αεροδρομίου στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης ξεκινούν ουσιαστικά, τις κινητοποιήσεις τους οι Μεσογείτες αγρότες.

Η σχετική απόφαση ελήφθη στη συνέλευση των εκπροσώπων των αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών της περιοχής που πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί, το απόγευμα της Τρίτης.

Ο σχεδιασμός αναφέρει ότι περισσότερα από 200 τρακτέρ θα βρεθούν στον συγκεκριμένο κόμβο και σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr θα υπάρχει ανοικτή γραμμή με τα μεγάλα μπλόκα της υπόλοιπης Ελλάδας προκειμένου να συντονιστεί το κλείσιμο των δρόμων όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη χώρα.

Οι ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι στόχος των Μεσογειτών αγροτών είναι να παραμείνουν στο σημείο όχι μόνο την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη και ίσως και τις επόμενες ημέρες όπως ακριβώς θα «λειτουργήσουν» και τα άλλα μπλόκα της περιφέρειας.

Πάντως οι αγρότες δεν προτίθενται να δημιουργήσουν εντάσεις και προστριβές με τους μετακινούμενους στην περιοχή και δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν και σε μηανοκίνητη πορεία στην Αττική Οδό.

Στην κινητοποίηση μετέχουν οι Αμπελουργικοί Συνεταιρισμοί Σπάτων και Παιανίας, ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Κορωπίου, οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Μαρκοπούλου, Κερατέας, Σπάτων, Παιανίας, Καλυβίων – Σαρωνικού, ο Συνεταιρισμός ΜΑΡΚΟ και η ΕΝΟΑΑ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ