2016-02-13 13:44:22
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ... ΞΑΝΑ!
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με μοναδικό σκοπό τη νίκη, για λόγους γοήτρου αφού το πρωτάθλημα είναι δικό του... εδώ και καιρό!

Να τριτώσει τις νίκες απέναντι στην ΑΕΚ θέλει ο Ολυμπιακός αφού μετά το περσινό 0-1 στο ΟΑΚΑ για το κύπελλο, ήρθε και η... ξεγυρισμένη 4άρα φέτος στο Φάληρο.

Ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του θέλουν να τελειώσουν και... μαθηματικά το συντομότερο δυνατόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είναι αποφασισμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για τη σημερινή αναμέτρηση. Όλοι στο λιμάνι θέλουν τη νίκη και για ακόμα ένα λόγο. Η ομάδα θα πάει στις Βρυξέλλες για τον αγώνα με την Άντερλεχτ με την ψυχολογία στα... ουράνια!

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του απόλυτη προσήλωση στις συνθήκες του αγώνα, εκμετάλλευση των αδυναμιών της ΑΕΚ. 

Για την ενδεκάδα σας είπαμε και χθες (δείτε την εδώ), όλα δείχνουν ότι η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα είναι η συμμετοχή του Παϊτίμ Κασάμι αντί του τιμωρημένου Σάσα Ζντιέλαρ.

Στη διάθεση του Σίλβα θα είναι και οι Καπίνο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Σεμπά και Πουλίδο.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την απόλυτη εφαρμογή του σχεδίου για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι και την πλήρη προστασία της αποστολής στο ΟΑΚΑ. Τίποτα λιγότερο δηλαδή από το να τηρηθούν όσα συμφωνήθηκαν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ