2016-02-13 20:34:16
Φωτογραφία για Η Λαϊκή Ενότητα στην κινητοποίηση των αγροτών στο Σύνταγμα
Η Λαϊκή Ενότητα, με μεγάλο μπλοκ και με επικεφαλής τον Παναγ. Λαφαζάνη και πολλά κεντρικά στελέχη της παράταξης, έδωσε το παρόν στο σημερινό συλλαλητήριο των αγροτών και αλληλέγγυων στο Σύνταγμα.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης από το Σύνταγμα έκανε την παρακάτω δήλωση:

''Πιστεύω ότι το μήνυμα του σημερινού συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα είναι ηχηρότατο. Είναι ένα  πολύ δυνατό μήνυμα. Η  κυβέρνηση πρέπει να πάρει τώρα αμέσως τα αντιαγροτικά μέτρα πίσω. Όλα τα αντιασφαλιστικά μετρά να τα πάρει πίσω.

Η κυβέρνηση αυτή έχει καταρρεύσει μέσα στην κοινωνία. Έχει χάσει και τα τελευταία ίχνη κοινωνικής επιρροής. Η κυβέρνηση αυτή δεν βλέπω να έχει κανένα μέλλον. Όσο γαντζώνεται στην εξουσία,  θα καταστρέφει τη χώρα,ενώ καθημερινά διαλύει την κοινωνία και την οικονομία.

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει μια ώρα αρχύτερα. Και πρέπει να συντριβεί η ίδια και να ηττηθεί  όλο το μνημονιακό μπλοκ. Η χώρα πρέπει να τελειώσει με τα μνημόνια, πριν τα μνημόνια τελειώσουν τη χώρα. Αυτό είναι το μήνυμα της Λαϊκής Ενότητας σήμερα.


Η χώρα χρειάζεται ένα μεγάλο μέτωπο για να γκρεμίσουμε τη μνημονιακή κυβέρνηση και όλο το μνημονιακό μπλοκ. Να γκρεμίσουμε τα μνημόνια και να ανοίξουμε ένα διαφορετικό δρόμο.

Η χώρα χρειάζεται να επαναθεμελιωθεί. Χρειάζεται να ξεκινήσει από την αρχή και να κάνει μια νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια. Αυτό είναι που έχει απόλυτη ανάγκη ο ελληνικός  λαός και η Ελλάδα.

Αυτήν την ώρα ο τόπος υφίσταται μέτρα οικονομικοκοινωνικής καταστροφής  και ταυτόχρονα το Αιγαίο παραδίδεται, με τη συναίνεση της ΝΔ, στο ΝΑΤΟ, μια παράδοση σε πλήρη αντίθεση προς τα εθνικά μας συμφέροντα. Μια πράξη υποτέλειας, υπονόμευσης των εθνικών μας συμφερόντων και εκχώρησης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κυβερνήσεις, οι οποίες να καταστρέφουν την κοινωνία και την οικονομία και την ίδια ώρα να ξεπουλάνε τα εθνικά μας συμφέροντα. Γι' αυτό χρειάζεται αμέσως, εδώ και τώρα, μια μεγάλη ανατροπή.''.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ