2016-02-14 18:11:12
Φωτογραφία για Σαν δυο σταγόνες νερό: Μάντεψε ποιος είναι ο μπαμπάς αυτού του πιτσιρίκου! [photos]
Μπαμπάς και γιος μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Η απίστευτη ομοιότητα του Μπεν Στίλερ με τον γιο του απλά δεν υπάρχει!

Την περασμένη Δευτέρα, ήταν η πρεμιέρα της ταινίας Zoolander 2 στη Νέα Υόρκη και φυσικά ο πρωταγωνιστής Μπεν Στίλερ έδωσε το «παρών» μαζί με όλη του την οικογένεια. Εκείνος, όμως, που έκλεψε την παράσταση, αλλά και τα φλας των φωτογράφων, ήταν ο δεκάχρονος γιος του, Quinlin! Μάλιστα, ο μικρούλης φαινόταν τόσο εξοικειωμένος με την κάμερα και τους φωτογράφους, που δεν σταμάτησε στιγμή να ποζάρει και να μιμείται τον διάσημο πατέρα του υιοθετώντας γκριμάτσες του από την ταινία!

Αν και ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει παραφορτωμένο πρόγραμμα, λόγω των γυρισμάτων, βρίσκει πάντοτε ευκαιρία να περνά χρόνο με τον μονάκριβο γιο του, αφού που τους χάνεις που τους βρίσκεις όλο σε κάποιο γήπεδο τους πετυχαίνεις να παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου!

Ο κωμικός ηθοποιός παντρεύτηκε την Κριστίν Τέιλορ, την οποία γνώρισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του πρώτου επεισοδίου μιας τηλεοπτικής σειράς του καναλιού FOX που τελικά δεν προβλήθηκε ποτέ, με τίτλο «Heat Vision and Jack». Το ζευγάρι, ωστόσο, εμφανίστηκε μαζί στην οθόνη στις ταινίες: «Ο Άρχοντας της Πασαρέλας», «Παίζεις Μπάλα;» και «Τροπική Καταιγίδα». Οι δυο τους, στις 10 Απριλίου του 2002, απέκτησαν μια κόρη, την Έλλα Ολίβια και το 2015 τον χαριτωμένο Quinlin!

Λέτε όταν μεγαλώσει ο Quinlin να ντουμπλάρει σε σκηνές τον διάσημο πατέρα του; Μα είναι φτυστοί!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΠΑΡΛΟΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΠΑΡΛΟΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΣΟΚ ΜΕ ΠΑΡΝΤΟ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΟΚ ΜΕ ΠΑΡΝΤΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ