2016-02-14 18:36:09
Φωτογραφία για Οι πέντε πλουσιότερες εργένισσες του κόσμου! [photos]
Πέντε από τις πλουσιότερες γυναίκες στον πλανήτη εξακολουθούν να είναι ελεύθερες, σύμφωνα με το Wealth-X, μια εταιρεία η οποία διεξάγει έρευνες για τους μεγιστάνες.

Με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο μυαλό, δημιουργήθηκε μια λίστα με τις πλουσιότερες εργένισσες σε πέντε ηλικιακές ομάδες: εικοσάρες, τριαντάρες, σαραντάρες, πενηντάρες και εξηντάρες. Η συνολική αξία των εταιρειών τους αγγίζει τα $46 δισ.

Στην κατηγορία «εικοσάρες» αναδεικνύεται η Βρετανή India Rose James που σε ηλικία 24 ετών αξίζει $280 εκατ. η οποία κληρονόμησε την περιουσία του παππού της που ασχολείτο με επενδύσεις σε ακίνητα, ενώ η ίδια διατηρεί γκαλερί σύγχρονης τέχνης.

Στην κατηγορία «τριαντάρες» η Elizabeth Holmes από τις ΗΠΑ μαγεύει το αντρικό κοινό. Σε ηλικία 32 ετών αξίζει $4.5 δισ. Χάρη στην εταιρεία «Theranos» που η ίδια ίδρυσε που ασχολείται με την ανάλυση αίματος χωρίς βελόνες και οποιοδήποτε πόνο.


Η Filiz Sahenk από την Τουρκία στην κατηγορία «σαραντάρες» αφήνει τις ανταγωνίστριες χιλιόμετρα πίσω, η οποία σε ηλικία 49 ετών αξίζει $2.4 δισ. Είναι ιδιοκτήτρια brand πολυτελής ένδυσης που διαθέτει συνεργασίες με Emporio Armani, Gucci, και Loro Piana ενώ είναι και κληρονόμος τουριστικού κολοσσού.

Στα 58 της, η Shari Arison από το Ισραήλ αξίζει $4.7 δισ., ιδιοκτήτρια του Arison Group, επενδυτικός και φιλανθρωπικός οργανισμός με συμφέροντα στον τομέα των οικονομικών, των ακινήτων, των υποδομών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του νερού. Είναι διαζευγμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών, συγγραφέας βιβλίων για καλές πράξεις.

Τέλος, στην κατηγορία «εξηντάρες» η Alice Walton, 66 ετών από τις ΗΠΑ, αξίζει $34.3 δισ., είναι μία από τους τέσσερις κληρονόμους της περιουσίας των πολυκαταστημάτων Walmart και η 15η στη λίστα με τα πλουσιότερα άτομα στον κόσμο. Η ίδια δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον χώρο της λιανικής πώλησης αντίθετα θεωρείται προστάτιδα της τέχνης και ασχολείται με φιλανθρωπίες.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΟΡΓΙΑΣΕ»... Ο ΓΙΟΥΛ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΟΡΓΙΑΣΕ»... Ο ΓΙΟΥΛ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ