2016-02-14 19:54:06
Φωτογραφία για Φωτογραφίες από το οπλοστάσιο που έκρυβε σε τροχόσπιτο o Τζιχαντιστής που συνελήφθη στον Έβρο!
Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο έκρυβε μέσα σε τροχόσπιτο ένας εκ των φερόμενων ως Τζιχαντιστών που συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για έναν 40χρονο άνδρα, από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και τον οποίον εντόπισαν οι Αστυνομικοί το πρωί της Κυριακής στους Κήπους του Έβρου με 200.000 σφαίρες και 4 τυφέκια που είχε κρύψει επιμελώς μέσα στο τροχόσπιτο και προσπάθησε να τα εξάγει από την χώρα.

Ο 40χρονος οδηγώντας ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο, με γερμανικές πινακίδες , μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, στο εσωτερικό του τροχόσπιτου, καθώς και στην κατοχή του, μεταξύ άλλων και κατέσχεσαν:

200.000 φυσίγγια, διαμετρήματος 22 χιλιοστών

4 τυφέκια μάρκας Walther

8 διόπτρες

διάφορα χρηματικά ποσά

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη δύο ακόμη Τζιχαντιστών ενώ οι δύο υποθέσεις φαίνεται πως συνδέονται μεταξύ τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ